p

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Σακίρα-Πικέ: Ποζάρουν ημίγυμνοι στο twitter

Η σέξι λατίνα τραγουδίστρια και ο καυτός ποδοσαφιριστής!
Γεννημένοι την ίδια μέρα. Αυτό το λες και ορισμό του match made in heaven. Ειδικά όταν συνοδεύεται από ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία του ζευγαριού με τον καρπό του έρωτα τους, διάσημο ήδη στην κοιλιά της μανούλας.

Η 35χρoνη Σακίρα ακολουθεί το παράδειγμα της Ντέμι Μουρ και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πρωτοπόρες στο know how της δημοσιότητας μιας φουσκωμένης κοιλιάς, που άνοιξαν το δρόμο στις σελέμπριτι εγκυμονούσες ποζάροντας γυμνές σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Φυσικά το ευτυχές ζεύγος δεν στήθηκε στον επαγγελματικό φακό κάποιου διάσημου φωτογράφου περιοδικού (που θα χρυσοπλήρωνε για ένα κλικ) αλλά ανέβασαν ιδία βούληση την προσωπική οικογενειακή τους φωτογραφία στη σελίδα της τραγουδίστριας στο twitter. Το διάσημο ζευγάρι παροτρύνει όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν χρήματα στην Unicef προκειμένου να βοηθήσουν τα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν πραγματικά ανάγκη.


H ακριβής ημερομηνία του ερχομού του νέου μέλους της οικογενείας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ενώ το ζευγάρι μόλις μετακόμισε στο νέο τους σπίτι στην Μπαρτσελόνα. Η αρχική γνωριμία τους το 2010 στη διάρκεια των γυρισμάτων για το τραγούδι Waka Waka (This Time for Africa), τον ύμνο του Παγκοσμίου Κυπέλλου τελικά καρποφόρησε. Με ένα πόνο.