p

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ashton Kutcher και Josh Gad μιλούν για την ταινία JOBS

Oι Asthon Kutcher και Josh Gad, οι πρωταγωνιστές της ταινίας JOBS,μίλησαν στο Macworld/iWorld για την εμπειρία τους στα γυρίσματα της ταινίας. Σύμφωνα με το The Next Web o Kutcher μίλησε συγκεκριμένα για το πως ο Steve Jobs τον επηρέασε:



«O Steve πίστευε ότι ήταν εφικτό να κάνεις κάτι το αδύνατο», είπε ο Kutcher αναφερόμενος στο τρίτο πράγμα που πήρε από την ταινία. Αναφέρθηκε σε ένα διάσημο ρητό που έδωσε ο Jobs σε μια συνέντευξη [αυτό].

«Όταν το άκουσα αυτό», είπε ο Kutcher, «μιλούσε σε μένα, και μιλούσε σε σένα. Έλεγε ότι δεν πρέπει να συμβιβαστείς με αυτό που σου δίνει η ζωή, κάνε τη ζωή καλύτερη».

Σχετικά με την αρνητική κριτική της ταινίας από τον Steve Wozniak ο Josh Gad ανέφερε:

«Πάντα θα υπάρχουν συζητήσεις για το αν κάναμε κάποια πράγματα σωστά και κάποια λάθος», είπε ο Gad, «αλλά εάν είχα μια ευκαιρία να κάτσουμε με αυτόν και να του εξηγήσουμε ότι αυτά τα κάναμε με τον μεγαλύτερο σεβασμό, αγάπη και θαυμασμό. Και ελπίζω ότι εάν το δει ολοκληρωμένο θα μπορέσει να το καταλάβει αυτό».

Η ταινία καλύπτει την περίοδο 1971 – 2000, δηλαδή περίπου την ίδια περίοδο που κάλυπτε και το Pirates of Silicon Valley, και την «θητεία» του Steve Jobs σε Apple, Pixar και NeXT. Παραγωγός είναι ο Mark Hulme και εκτός από τον Ashton Kutcher στον πρωταγωνιστικό ρόλο συμμετέχουν, επίσης, οι Dermot Mulroney, Josh Gad, Lukas Haas, J.K. Simmons, και Matthew Modine. Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 19 Απριλίου ενώ ήδη η πρώτη προβολή της ταινίας στο φεστιβάλ Sundance έχει λάβει σχετικά θετικές κριτικές.

Να σημειώσουμε ότι η ταινία JOBS δεν βασίζεται στην επίσημη βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson. Μια δεύτερη ταινία είναι προγραμματισμένη και βασίζεται πάνω στο βιβλίο αυτό με τον Aaron Sorkin να έχει αναλάβει την τηλεοπτική του μεταφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αυτή θα αποτελείται από τρεις 30-λεπτες σκηνές που θα διαδραματίζονται σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή:macuser.gr