p

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Προγνωστικα στοιχηματος: Α' Ιταλίας: Ευκαιρία η ''σοκαρισμένη'' Νάπολι - Ντέρμπι Ευρώπης στη Φλωρεντία

Προγνωστικα στοιχηματος: Α' Ιταλίας: Ευκαιρία η ''σοκαρισμένη'' Νάπολι - Ντέρμπι Ευρώπης στη Φλωρεντία ...
















278. KATANIA – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (16:00)

*Μόλις μία ήττα έχει στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στη Σικελία η Μπολόνια.

*Αήττητη στα τελευταία 3 παιχνίδια πρωταθλήματος η Μπολόνια.

Γήπεδο: ‘’Stadio Angelo Massimino’’
Διαιτητής: C. Russo
Συνολική Προϊστορία: 6-7-4

Πρώτος γύρος (30/9): Μπολόνια – Κατάνια 4-0

ΚΑΤΑΝΙΑ (8η): Παρότι δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις η Κατάνια, αντιμετωπίζει πιο ορθολογικά τα παιχνίδια της και καταφέρνει να παίρνει αποτελέσματα. Έτσι και στην έδρα της Αταλάντα, που κατέβηκε με ένα και μοναδικό σκοπό, να πάρει το βαθμό διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα της. «Δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα να πάρει αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και νομίζω τα καταφέραμε. Ο βαθμός που πήραμε ήταν σημαντικός», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Μαράν. Η Κατάνια βρίσκεται λοιπόν στην 8η θέση, με τη διαφορά της από τη Μίλαν και τις θέσεις της Ευρώπης να είναι στους 5 βαθμούς.

Αήττητη στα τελευταία 5 παιχνίδια της εντός έδρας, μετρώντας μάλιστα σ΄ αυτό το διάστημα 4 νίκες! Μόλις ένα γκολ έχει δεχθεί στα τελευταία 3 παιχνίδια της εντός έδρας.

Κανονικά επιστρέφει σήμερα ο στόπερ Λεγκροτάλιε (ΑΜ 20/2).

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία με 0-0 πήρε στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, σε ένα παιχνίδι που μπήκε με ξεκάθαρο σκοπό το να μη δεχθεί γκολ. Λιγοστές οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Στατιστικό: Στο N/G τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (2): Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο αριστερός μπακ Καπουάνο (ΑΜ 10/0) και ο χαφ Ίσκο (ΜΕ 21/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Αντουχάρ – Άλβαρεζ, Μπελούστσι, Λεγκροτάλιε, Μαρκέζε – Μπιατζάντι, Λόντι – Αλμιρόν, Μπερχέσιο, Γκόμεζ – Κάστρο.

*Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Κατάνια, μετρά 8 νίκες σε 12 παιχνίδια!

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (15η): Πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της για φέτος στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σιένα, είχε όμως ακόμα και έτσι τις ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της νίκης. «Καλός ο βαθμός, γιατί από μία τυχαία φάση θα μπορούσαμε και να χάσουμε…», παραδέχτηκε ο Πιόλι. Η Μπολόνια πάντως, έχει δείξει ξεκάθαρα ότι είναι σε πλεονεκτική θέση για την παραμονή και πολύ δύσκολα θα κινδυνέψει μέχρι τέλους, με τη διαφορά της από τη ζώνη να είναι προς το παρόν στους 5 βαθμούς.

Από τα εκτός έδρας, δεν περιμένει και πολλά, μιας και ο απολογισμός της είναι κακός με 3 νίκες και 9 ήττες συνολικά. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε σύνολο 12 παιχνιδιών, δεν έχει φέρει ισοπαλία εκτός έδρας!

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε εντός έδρας με τη Σιένα, με την εμφάνιση της να μην συνολικά καλή, αλλά να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Βρέθηκε να χάνει από το 33’, στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων, αλλά ήταν κομβικό ότι ισοφάρισε γρήγορα και στο 41’, με τον Παναγιώτη Κονέ να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Έπεσε ο ρυθμός της στην επανάληψη, οι όποιες φάσεις ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν από τον Ντιαμάντι, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία όμως.

Στατιστικό: Στο Over 3,5 τα 3/5 παιχνίδια της εκτός έδρας.

Απουσίες (1): Νοκ άουτ για τη σημερινή αναμέτρηση ο χαφ Ταϊντέρ (ΜΕ 21/1).

Πιθανή ενδεκάδα 3-4-2-1: Αγκλιάρντι –Σόρενσεν, Άντονσον, Τσερούμπιν – Μόττα, Κίριν, Πέρεζ, Μόρλεο – Ντιαμάντι, Κονέ – Τζιλαρντίνο.

279. ΝΑΠΟΛΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (16:00)

*Στην έδρα της Βικτόρια Πλζεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη η Νάπολι για το Europa League, με τις ελπίδες της για πρόκρισης να είναι μηδαμινές.

*Προπονητής της Σαμπντόρια τη σαιζόν 2007-09 ο Βάλτερ Ματσάρι (Νάπολι).


Γήπεδο: ‘’Stadio San Paolo’’
Διαιτητής: D. Doveri
Προϊστορία: 23-22-10

Πρώτος γύρος (30/9): Σαμπντόρια – Νάπολι 0-1

ΝΑΠΟΛΙ (2η): Το απόλυτο σοκ ήταν για τη Νάπολι ο πρώτος αγώνας με τη Βικτόρια Πλζεν για το Europa League, μιας και μετά τη βαριά ήττα, βρίσκεται ουσιαστικά εκτός διοργάνωσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι η Νάπολι χάνει έναν έναν τους στόχους τους, καθώς εκτός των άλλων είναι και εκτός Κυπέλλου. Το βάρος θα πέσει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα από εδώ και πέρα, όπου θέλει να κρατήσει τη 2η θέση, με τη διαφορά της από την 3η Λάτσιο να είναι πλέον στους 6 βαθμούς.

Στην κούρσα του πρωταθλήματος τώρα, έχει μείνει πίσω 5 βαθμούς από τη Γιουβέντους, την οποία και θα υποδεχθεί σε δύο αγωνιστικές, σε ένα ντέρμπι από αυτά που χαρακτηρίζονται ‘’τίτλου’’. Όμως, μετά την ήττα της πρωτοπόρου χθες βράδυ στη Ρώμη, έχει την ευκαιρία να βρεθεί με νίκη ξανά σε απόσταση βολής. Προέχει πάντως η δύσκολη αναμέτρηση σήμερα με τη Σαμπντόρια, αλλά και η επίσκεψη στην Ουντινέζε την επόμενη.

Εξέτισε και επιστρέφει ο χαφ Τζεμαϊλί (ΜΕ 20/1).

Προηγούμενο ματς:
Ήττα – σοκ εντός έδρας με 0-3 από τη Βικτόρια Πλζεν, που ουσιαστικά σημαίνει το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Νάπολι για φέτος. Δεν ήταν σίγουρα για τέτοιο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δέχθηκε όλα τα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Τα λεπτά που σημειώθηκαν, ήταν στο 28’, στο 79’ και στο 90’.

Στο πρωτάθλημα, πολύ μέτρια εμφάνιση από τη Νάπολι στην έδρα της Λάτσιο (1-1) και κατάφερε δύσκολα να σώσει τον βαθμό. Βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ μόλις από το 11', με τον Καμπανιάρο να είναι αυτός που αποσόβησε την ήττα της τρία λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 τα 9/12 παιχνίδια της εντός έδρας.

Πιθανή ενδεκάδα 3-4-1-2: Ντε Σάνκτις – Γκαμπερίνι, Κανναβάρο, Καμπανιάρο – Μάτζιο, Μπεχράμι, Ινλέρ, Ζούνιγκα – Χάμσικ – Καβάνι, Πάντεφ.

*4 συνεχόμενοι ‘’άσοι’’ για τη Νάπολι, με τη Σαμπντόρια μάλιστα να μην έχει πετύχει ούτε γκολ!

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (11η): Πραγματικά αναγεννημένη είναι η Σαμπντόρια με τον Ντέλιο Ρόσι στον πάγκο και την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Ρόμα. Όλα δείχνουν ότι στη Γένοβα έχουν έρθει καλύτερες και η Σαμπντόρια έχει βρεθεί στο +7 από τη ζώνη και η παραμονή έρχεται όλο και πιο κοντά και αν συνεχίσει σε ανάλογο ρυθμό, θα την εξασφαλίσει με σχετική άνεση. Έχει βελτιώσει κατά πολύ τις αμυντικές της επιδόσεις και χαρακτηριστικό είναι ότι έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια της, έχοντας παίξει μάλιστα και απέναντι σε υπολογίσιμους αντιπάλους. Οι ισορροπίες βρίσκονται σταδιακά και στην επίθεση και χαρακτηριστικά είναι τα 3 τέρματα που πέτυχε στον τελευταίο της αγώνα. Αν εξαιρέσουμε και το 6-0 επί της Πεσκάρα, δεν είχε σκοράρει στα υπόλοιπα τρία τελευταία.

Τιμωρημένος είναι ο τεχνικός Ικάρντι, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις εξέδρες. Επιστρέφει κανονικά σήμερα ο φορ Έντερ (ΕΠ 19/3).

Προηγούμενο ματς: Σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Ρόμα. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ με τον Εστιγκαρίμπια στο 56’. Το 2-0 ήρθε από τον Σανσόνε στο 73’, με τη Ρόμα να μειώνει δύο λεπτά αργότερα. Η Σαμπντόρια πάντως, καθάρισε την υπόθεση νίκη, σκοράροντας το τρίτο τέρμα της με τον Ικάρντι.

Στατιστικό: Στο N/G τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (1): Για δεύρο συνεχόμενο θα απουσιάσει ο ηγετικός χαφ Παλόμπο (ΜΕ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2: Ρομέρο – Γκασταλντέλο, Κόστα, Ροσίνι – Ντε Σιλβέστρι, Πόλι, Κρίστισιτς, Ομπιάνγκ, Εστιγκαρίμπια – Ικάρντι, Σανσόνε.

280. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ (16:00)

*Χωρίς ισοπαλία στα τελευταία 7 εντός έδρας για την Πεσκάρα, με 3 νίκες και 4 ήττες.

*Στη φυλακή ο πρόεδρος της Κάλιαρι Τσελίνο για την υπόθεση με τα έργα στο ‘’Ις Αρένα’’. Δεν έχουν καταβληθεί στους παίκτες οι μισθοί του μήνα.


Γήπεδο: ‘’Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia’’
Διαιτητής: A. Gervasoni
Συνολική Προϊστορία: 5-3-4

Πρώτος γύρος (30/9): Κάλιαρι – Πεσκάρα 1-2

ΠΕΣΚΑΡΑ (18η): Μπόρεσε να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί των 4 ηττών η Πεσκάρα, παίρνοντας σημαντικό βαθμό στην έδρα της Παλέρμο, μια ομάδα, που όπως όλα δείχνουν, θα μονομαχήσει μαζί της μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Βαθμολογικά, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα, με την Πεσκάρα να βρίσκεται οριακά εντός της ζώνης και μόλις στο -1 από την Τζένοα, την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της παραμονής.

Επιθετικά συνεχίζει να μην αποδίδει καλά, με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και μόλις 20 τέρματα στο ενεργητικό της. Πολλά οφείλει στον καλό τερματοφύλακα Περίν, που την κρατάει στα παιχνίδια με τις επεμβάσεις του.

Προηγούμενο ματς: Με την ισοπαλία έφυγε με 1-1 από την έδρα της Παλέρμο, με την εμφάνιση της να μην είναι καλή. Κατάφερε πάντως να περιορίσει τη δράση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και είχε και ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις. Προηγήθηκε στο 73’ με τον Μπιάρνασον, για να οπισθοχωρήσει όμως στη συνέχεια και να το πληρώσει με το γκολ της ισοφάρισης στο 80’. Μάλιστα, χρειάστηκε και δύο καλές επεμβάσεις από τον Περίν, για να μην υποστεί και την ολική ανατροπή.

Στατιστικό: Στο N/G τα 8/12 παιχνίδια της εντός έδρας.

Απουσίες (3): Εκτός είναι για σήμερα οι χαφ Κιντέρο (ΜΕ 14/1), Τόνι (ΜΕ 6/1) και ο φορ Σφορτσίνι (ΕΠ 1/0).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Περίν – Ζάουρι, Άρτσε, Μπορκέτι, Μπαλζάνο – Μπλάζι, Ντ’ Αγκοστίνο, Ρίτσο – Καράγκλιο, Τσέλικ, Βάις.

*Χωρίς γκολ η Πεσκάρα στα τελευταία 5 μεταξύ τους!

ΚΑΛΙΑΡΙ (16η): Συνέχισε το αήττητο ρεκόρ της η Κάλιαρι, που συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές με καλά αποτελέσματα, όπως ήταν και η ισοπαλία με τη Μίλαν. Πάντως, το καλό κλίμα στην ομάδα χάλασε με την είδηση της σύλληψης του προέδρου Τσελίνο, για την υπόθεση με τα έργα στο γήπεδο της και τις περίεργες δαπάνες των κονδυλίων που δόθηκαν στην ομάδα για την ανακατασκευή. Εκτός των άλλων, υπήρξε πρόβλημα και με την καταβολή των μισθών των παικτών για τους τελευταίους 3 μήνες.

Η θετική εξέλιξη ήρθε από αλλού και μάλλον από κάπου που δεν περίμενε. Έτσι, έγινε δεκτή η έφεση που άσκησε για τον αγώνα με τη Ρόμα και τον επόμενο καιρό αναμένεται να οριστεί εκ νέου από την ομοσπονδία, για να επαναληφθεί.

Εξέτισαν και επιστρέφουν ο αριστερός μπακ Αβελάρ (ΑΜ 15/0) και ο χαφ Ναϊνγκόλαν (ΜΕ 21/2).

Προηγούμενο ματς: Στο 1-1 έμεινε εντός έδρας με τη Μίλαν, με την εμφάνιση της να είναι καλή. Προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Σάου και Ιμπάρμπο, με τον δεύτερο να τη βάζει μπροστά στο σκορ στο 45’. Αρκετή πίεση δέχθηκε στην επανάληψη, με την ισοφάριση να έρχεται εν τέλει στο 81’ από πέναλτι.

Στατιστικό
: Στο 1-1 σκορ τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (3): Τιμωρημένοι για τη σημερινή αναμέτρηση είναι ο στόπερ Αστόρι (ΑΜ 20/0), ο ηγετικός χαφ Κόντι (ΜΕ 19/1) και ο χαφ Ντεσένα (ΜΕ 20/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-1-2:
Αγκάτσι – Πισάνο, Ροσετίνι, Αριάουντο, Αβελάρ – Κασαρίνι, Ναϊνγκόλαν, Εκντάλ – Τιάγκο Ριμπέιρο - Ιμπάρμπο, Σάου.

281. ΤΖΕΝΟΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (16:00)

*Η Τζένοα έχει 4 νίκες τις τελευταίες 5 φορές που υποδέχθηκε την Ουντινέζε.

*Οι δύο ομάδες είχαν έντονη κινητικότητα στις μεταγραφές μεταξύ τους τον Ιανουάριο.


Γήπεδο: ‘’Stadio Comunale Luigi Ferraris’’
Διαιτητής: G. Calvarese
Συνολική Προϊστορία: 13-5-3

Πρώτος γύρος (30/9):
Ουντινέζε – Τζένοα 0-0

ΤΖΕΝΟΑ (17η): Δεν μπήκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στον αγώνα με την Πάρμα, η εξέλιξη που πήρε το παιχνίδι όμως, δεν τη χάλασε και έδειξε να βολεύεται και με την ισοπαλία. «Σε μια δύσκολη έδρα, όπου έχει περάσει μόνο η Νάπολι, η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα», επισήμανε ο Μπαλαρντίνι. Με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο της, έχει εμφανώς βελτιωθεί η Τζένοα, αν και βαθμολογικά δεν έχει ανταμειφθεί απόλυτα, όσο να αποσπαστεί από τη ζώνη και παραμένει σε δύσκολη κατάσταση, μόλις στον ένα βαθμό πάνω από την τελευταία ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Άσχημα είναι τα αποτελέσματα της στα εντός έδρας, όπου μέχρι στιγμής μετρά 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Δέχεται με ευκολία γκολ, όπως δείχνουν και τα 23 τέρματα στο παθητικό της, που αποτελεί τη χειρότερη επίδοση στην άμυνα για ομάδες εντός έδρας.

Προηγούμενο ματς:
Στο 0-0 έμεινε με την Πάρμα εκτός έδρας. Καλύτερη στο σύνολο του παιχνιδιού, είχε τις ευκαιρίες της και μάλλον άξιζε να σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Στατιστικό: Στο G/G τα 8/12 παιχνίδια της εντός έδρας.

Αμφίβολοι (1): Ερωτηματικό αν θα προλάβει ο στόπερ Κράνκβιστ (ΑΜ 24/1).

Απουσίες (2): Παραμένουν εκτός ο χαφ Γιάνκοβιτς (ΜΕ 13/3) και ο φορ Φλόρο Φλόρες (ΕΠ 4/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-1-1: Φρέι – Γκράνκβιστ, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι – Κασάνι, Κούτσκα, Ματουζάλεμ, Αντονέλι, Μορέτι – Μπερτολάτσι – Μποριέλο.

*Στο Over 4,5 τα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους!

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (7η): Μπορεί για άλλη μία αγωνιστική να μην έπεισε με την απόδοση της, κατάφερε πάντως να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Τορίνο. Βλέποντας τη βαθμολογία, η Ουντινέζε βρίσκεται 7 βαθμούς από την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, συνυπολογίζοντας και τη νίκη της Μίλαν το βράδυ της Παρασκευής. Το έργο της μοιάζει να είναι δύσκολο, ο Γκουϊντολίν πάντως έχει διαφορετική άποψη, ψάχνοντας και τον τρόπο να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του: «Μπήκαμε ξανά στη διεκδίκηση των θέσεων του Europa League και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Κακός ο απολογισμός της στα εκτός έδρας, όπου μετρά μόλις 2 νίκες, ενώ έχει από 5 ισοπαλίες και ήττες. Εξέτισαν και επιστρέφουν ο στόπερ Ντανίλο (ΑΜ 20/2) και ο χαφ Λατζάρι (ΜΕ 18/1)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Τορίνο, με το γκολ να έρχεται μόλις από το 7ο λεπτό με τον Περέιρα. Απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στην επανάληψη όμως επαναπαύτηκε, για να δεχθεί κάποιες φάσεις από την αντίπαλο της, ενώ με ανακούφιση είδε τον διαιτητή να αρνείται πεντακάθαρο πέναλτι στους φιλοξενούμενους.

Στατιστικό: Στο Over 2,5 και στο G/G τα 8/12 παιχνίδια της εκτός έδρας.

Απουσίες (3): Τιμωρημένος για δεύτερο συνεχόμενο ο στόπερ Ντανίλο (ΑΜ 20/2), εκτός είναι ο κίπερ Μπρκιτς (ΤΕ 19/-21) και ο χαφ Πίντσι (ΜΕ 15/2).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-1-1:
Παντέλι – Ντομίτσι, Μπενάτια, Άντζελα – Μπάστα, Άλαν, Περέιρα, Λατσάρι, Πασκουάλε – Μουριέλ - Ντι Νατάλε.

282. ΤΟΡΙΝΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (16:00)

*Πρώτη σε ισοπαλίες στο πρωτάθλημα η Τορίνο, έχει φτάσει τις 11 συνολικά!

*Τεχνικός της Τορίνο τη σαιζόν 2009-10 ο Στέφανο Κολαντουόνο (Αταλάντα).


Γήπεδο: ‘’Stadio Olimpico di Torino’’
Διαιτητής: M. Bergonzi
Συνολική Προϊστορία: 24-16-8

Πρώτος γύρος (30/9): Αταλάντα – Τορίνο 1-5

ΤΟΡΙΝΟ (13η): Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία έφυγε από τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος η Τορίνο, που ηττήθηκε στην έδρα της Ουντινέζε, χωρίς σε καμία περίπτωση να το αξίζει, κυρίως λόγω της εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και τα απίστευτα διαιτητικά λάθη. Όπως και να ΄χει, η ομάδα συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, ενώ την προηγούμενη έλαβε τέλος και το αήττητο ρεκόρ των 7 αγώνων. Η παραμονή έχει εν πολλοίς εξασφαλιστεί, με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στους 7 βαθμούς.

Μπροστά στο κοινό της έχει μέτρια αποτελέσματα, με ρεκόρ στο 4-3-4, ενώ και ο συντελεστής τερμάτων της είναι στο 14-14.

Επιστρέφουν ο στόπερ Ογκμπόνα (ΑΜ 11/0) και ο πρώτος Μπιάνκι (ΕΠ 18/7).

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, για να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ και να μη δείχνει να έχει τον τρόπο να αντιδράσει. Βελτιώθηκε αισθητά στην επανάληψη, για φτάσει κοντά στην ισοφάριση, ενώ τα έβαλε και με τον διαιτητή, που της αρνήθηκε δύο εμφανή πέναλτι. «Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι, αλλά και εμείς στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί», σχολίασε ο Βεντούρα.

Στατιστικό: Στο N/G τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (1):
Τιμωρημένος ο μπακ Ντ’ Αμπρόζιο (ΑΜ 18/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-4:
Ζιλέτ – Νταρμιάν, Γκλικ, Ροντρίγκεζ, Μασιέλο – Γκάτσι, Μπρίγκι – Τσέρτσι, Μπαρέτο, Μπιάνκι, Μπρίσα.

*Δεν έχει εμφανιστεί ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια μεταξύ τους.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (14η): Δεν αποδίδει καλά τελευταία η Αταλάντα και με εμφανίσεις όπως αυτή που είχε την προηγούμενη αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κατάνια, σύντομα θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Σίγουρα η αδιαφορία που έβγαλε από το τέλος του πρώτου γύρου και μετά, της έχει στοιχίσει και με μία μόλις νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, λογικό είναι να έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία και να έχει βρεθεί στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα εκτός έδρας, τα αποτελέσματα της είναι μέτρια και έχει υποστεί συνολικά 7 ήττες. Έχει πληρώσει εν πολλοίς τη χαμηλή της παραγωγικότητα, μιας και έχει σημειώσει μόλις 9 τέρματα μακριά από την έδρα της, ενώ έχει προλάβει να δεχθεί 19.

Προηγούμενο ματς: Στο 0-0 έμεινε εντός έδρας με την Κατάνια, με την εμφάνιση της να είναι πραγματικά πολύ κακή. Θα πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε καθαρή ευκαιρία από τη μεριά της στο παιχνίδι. Με τον κακό αγωνιστικό χώρο τα έβαλε ο Κολαντουόνο.

Στατιστικό: Στο Under 2,5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (5): Τιμωρημένοι για σήμερα ο χαφ Μποναβεντούρα (ΜΕ 23/4) και ο αμυντικός χαφ Μπιοντίνι (ΜΕ 12/0). Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι οι στόπερ Λουκίνι (ΑΜ 10/0), Φέρι (ΑΜ 7/0) και ο βασικός χαφ Τσιγκαρίνι (ΜΕ 20/2).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-2-1: Κονσίλι – Σκαλόνι, Κανίνι, Στεντάρντο, Ντελ Γκρόσο - Ραντοβάνοβιτς, Καρμόνα, Τζιόρτζι – Λιβάγια, Μπριέντζα - Ντενίς.

310. ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45)

*Δεύτερη καλύτερη άμυνα εντός έδρας η Φιορεντίνα, με μόλις 9 τέρματα στο παθητικό της!

*Στη Ρουμανία, για να αντιμετωπίσει την Κλουζ θα ταξιδέψει η Ίντερ, στον επαναληπτικό για τη φάση των «32» του Europa League.


Γήπεδο: ‘’Stadio Artemio Franchi’’
Διαιτητής: N. Rizzoli
Συνολική Προϊστορία: 25-32-17

Πρώτος γύρος (30/9): Ίντερ – Φιορεντίνα 2-1

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (6η): Κατώτερη των περιστάσεων σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι, έφυγε ηττημένη από το Τορίνο, πέφτοντας αμαχητί. Η εμφάνιση της ήταν πραγματικά η χειρότερη στη σαιζόν και ήρθε για να συνεχίσει το κακό πρόσωπο που παρουσιάζει μακριά από την έδρα της. Μπροστά στο κοινό της πάντως, πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση, καθώς τα έχει αρκετά καλά, έχοντας φτάσει τις 8 νίκες. Μοναδικό αρνητικό αποτέλεσμα εκεί ήταν η απρόσμενη ήττα από την Πεσκάρα αμέσως μετά τη διακοπή. Όπως προαναφέρθηκε, εκεί στηρίζει πολλά στην άμυνα της, όπου έχει δεχθεί μόλις 9 τέρματα, ένα παραπάνω από τη Γιουβέντους δηλαδή.

Στα θετικά για τη Φιορεντίνα, το ότι θα έχει κανονικά διαθέσιμους από το αποψινό παιχνίδι τους χαφ Ακουϊλάνι (ΜΕ 15/4) και Μιγκλιάτσιο (ΜΕ 15/1).

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 στην έδρα της Γιουβέντους, κινδύνεψε και με πιο βαρύ σκορ, με την εμφάνιση της να είναι πολύ κακή. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 20’ της αναμέτρησης, ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ήρθε και το δεύτερο. Δεν έκανε ευκαιρία και στην επανάληψη, ενώ από τη μεριά της κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις.

Στατιστικό: Στα 2-3 goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Απουσίες (1): Ξανά εκτός ο χαφ Μάτι Φερνάντες (ΜΕ 16/0).

Πιθανή ενδεκάδα 3-5-2:
Βιβιάνο – Ρονκάλια, Ροντρίγκεζ, Σάβιτς – Κουαρδάδο, Ρόμουλο, Πισάρο, Μπόρχα Βαλέρο, Πασκουάλ – Γιόβετιτς, Λιάλιτς.

*Δεν έχει κερδίσει η Φιορεντίνα τις τελευταίες 6 φορές που υποδέχθηκε την Ίντερ (2-3, 0-2, 0-0, 2-2, 1-2, 0-0).

ΙΝΤΕΡ (5η): Δύσκολη έξοδο για την Ίντερ ενδιάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Κλουζ για το Europa League. Στο παιχνίδι της Πέμπτης, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μπόρεσε να πάρει σκορ πρόκρισης, το οποίο καλείται να υπερασπιστεί την επόμενη εβδομάδα στον επαναληπτικό της Ρουμανίας. Είναι από τα αποτελέσματα που της δίνουν πίσω …ψυχολογία, ενώ τα μέγιστα συνέβαλε σίγουρα και η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κιέβο. Δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και βασίζεται κυρίως σε ατομικές εμπνεύσεις. Στα αρνητικά, το ότι έχασε για το υπόλοιπο της σαιζόν με σοβαρό τραυματισμό τον Μιλίτο, πάνω που ο Αργεντινός επέστρεψε στα γκολ.

Το εκπληκτικό σερί με το οποίο είχε ξεκινήσει στα εκτός έδρας, έχει κάνει για τα καλά περίπατο, μιας και δεν έχει πανηγυρίσει στις 6 τελευταίες εξόδους της, μετρώντας μάλιστα και 5 ήττες σ’ αυτό το διάστημα.

Προηγούμενο ματς: Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Europa League, μετά την επικράτηση της με 2-0 επί της Κλουζ. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Παλάσιο, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα για τους ‘’νερατζούρι’’, στο 20’ και στο 87’.

Στο πρωτάθλημα, πήρε τη νίκη με 3-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κιέβο. Προηγήθηκε με τον Κασάνο στο 2’, στο 21’ ισοφαρίστηκε, αλλά ο Ρανόκια πέντε λεπτά αργότερα της έδωσε εκ νέου το προβάδισμα και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μιλίτο στο 50’.

Στατιστικό: Μόλις δύο γκολ έχει σκοράρει στις τελευταίες πέντε εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Απουσίες (6): Τραυματίες οι Καστελάτσι (ΤΕ 2/0), Σάμουελ (ΑΜ 13/1), Κίβου (ΑΜ 5/1), Όμπι (ΜΕ 2/0) και Μουντιγκάι (ΜΕ 9/0). Χάνει το υπόλοιπο της σαιζόν, μετά το σοβαρό τραυματισμό του ο Μιλίτο (EΠ 20/9).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Χαμντάνοβιτς – Τζόναταν, Ρανόκια, Χουάν, Περέιρα – Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Μπενάσι – Κασάνο, Παλάσιο, Αλβάρες.




Στοιχηματίστε τώρα στη mybet και κερδίστε μπόνους εγγραφής έως και 100 ευρώ!

Πατήστε ΕΔΩ και ποντάρετε άμεσα!