p

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ακριβοπληρωμένο από κούνια το μωρό των Μπραντζελίνα

Την λένε Βίβιαν και πληρωνόταν 3.000 δολάρια την εβδομάδα για το ρόλο στην ταινία «Maleficent». Ο λόγος για την τετράχρονη κόρη της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Vivienne Jolie-Pitt.


Το 2014 θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, ως «Aurora», στην ταινία που γύρισε η μητέρα της στην Βρετανία το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το site TZM.com πληρωνόταν 60 δολάρια ημερησίως.

Παράλληλα η διάσημη μητέρα της θα πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη και κάπως σκοτεινή ταινία της Disney, «Η Ωραία Κοιμωμένη», στην οποία θα κρατά τον ρόλο της κακιάς μάγισσας που καταριέται την Αυγή, που θα υποδυθεί η εξαιρετικά ταλαντούχα, Ελ Φάνινγκ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly και ο αδελφός της Βίβιαν, ο Παξ, όπως και η Ζαχάρα, θα εμφανιστούν στην ταινία της Disney. Δυστυχώς, η Σίλο βαριόταν την ημέρα των γυρισμάτων και δεν είχε διάθεση να παίξει στην ταινία. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι όμως, μπορούμε να αναφέρουμε το δικό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του μπαμπά, «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» όπου έπαιξε την Καρολίνα, τη μικρή κόρη του ζευγαριού της ταινίας.

Οικογενειακή υπόθεση το σινεμά για το ζεύγος Μπραντζελίνα…