p

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Δούκισσα

Όχι ακριβώς στην Kate, αλλά στην κοιλιά της που αναμένεται να έχει μεγαλώσει και να φαίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της έως τις 19 Φεβρουαρίου, οπότε και θα επισκεφθεί το ίδρυμα «Δράση για την Εξάρτηση», έναν φιλανθρωπικό οργανισμό του οποίου έχει γίνει προστάτης από τον περυσινό Ιανουάριο.


Η Kate θα προσελκύσει το ενδιαφέρον... των πάντων, καθώς αναμένεται στη 19η-20ή εβδομάδα κυήσεως να φαίνεται η εγκυμοσύνη της, όσο ψηλή κι αδύνατη κι αν είναι. Ύστερα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις πρώτες εβδομάδες, η Δούκισσα φέρεται να αισθάνεται πολύ καλύτερα, ενώ αρκετές ημέρες των τελευταίων εβδομάδων τις έχει περάσει στο δυτικό και κεντρικό Λονδίνο να κάνει αγορές.

Τη 19η Φεβρουαρίου θα την περάσει ακούγοντας γυναίκες που νίκησαν τις εξαρτήσεις τους, ενώ ο William θα συνεχίσει την υπηρεσία του ως πιλότος της RAF. Η Kate έχει επιλέξει τέσσερις φιλανθρωπικούς σκοπούς στους οποίους και έχει αφιερώσει το ενδιαφέρον και τη δράση της, ενώ σύμφωνα με πηγές εργάζεται γι’ αυτούς ακόμη και τους μήνες της εγκυμοσύνης της, καθώς δεν θέλει αυτό να σταθεί εμπόδιο στις δραστηριότητές της.

ΠΗΓΗ: MIRROR