p

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Απευθείας στα βαθιά ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακου, έχει μια καλή εικόνα για την ομάδα έχοντας δει πολλά παιχνίδια της κι έχοντας μιλήσει με πολλούς ανθρώπους που ξέρουν τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον ήρθε η ώρα να μπει μέσα στην ομάδα και να ξεκινήσει τη δουλειά.
Με πολλές, διαδοχικές και δύσκολες αποστολές σε αυτόν τον πρώτο μήνα του στον Ολυμπιακό, καθώς υπάρχουν μέσα στον Φεβρουάριο οι αγώνες με την Λεβάντε για την Ευρώπη, παιχνίδια στην Τρίπολη και στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα αλλά και στα Γιάννενα για το Κύπελλο.

Ο Ισπανός θα μιλήσει σήμερα στους παίκτες του Ολυμπιακού έχοντας την πρώτη γνωριμία μαζί τους, θα κάνει την πρώτη προπόνηση και θα περάσει της γενικές αρχές της φιλοσοφίας του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Θανάση Καραγκούνη από τον Ατρόμητο και το καλοκαίρι ίσως υπάρξουν εξελίξεις για έναν παίκτη που εντυπωσίασε προχτές στο Καραϊσκάκη, ενώ κι ο αδερφός του Βασίλης παίζει ήδη στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός έχει επίσης προχωρήσει τη διαδικασία για να κλείσει τους δύο νεαρούς παίκτες του Εργοτέλη, τον Μπουχαλάκη και τον Τζανακάκη, που έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια με την κρητική ομάδα στη Football League.

 http://www.pamesports.gr