p

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Το κόλπο για να συντηρείτε τις μπανάνες για περισσότερο

Αν οι μπανάνες σας έχουν ωριμάσει αρκετά και έχουν αρχίσει να παίρνουν καφέ χρώμα, μην βιαστείτε να τις πετάξετε στα σκουπίδια... 


Ξεφλουδίστε τις, βάλτε τις σε σακούλες τροφίμων και φυλάξτε τις στην κατάψυξη. 

Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε κέικ με μπανάνα, ψωμί με μπανάνα, smoothies ή ό,τι άλλο λαχταριστό, απλά τις αποψύχετε και τις χρησιμοποιείτε.