p

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μάξι Λόπες κέρδισε τη γυναίκα του στο στριπ πόκερ!

«Σκληρό μάθημα» πήρε η σύζυγος του Μάξι Λόπες, Γουάντα Νάρα, παίζοντας… στριπ – πόκερ, όπως φάνηκε από την ημίγυμνη φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο.


Προβλήματα στον ορίζοντα για την οικογένεια του Μάξι Λόπες. Η σύζυγός του, Γουάντα Νάρα, η οποία είναι και η μητέρα των δύο παιδιών του, φαίνεται πως έκανε μια μικρή… αταξία, την οποία δεν φρόντισε να κρατήσει κρυφή. Έπαιξε, με άγνωστο ακόμα αντίπαλο, στριπ- πόκερ και, μάλιστα… χωρίς επιτυχία!

Την… χασούρα της την γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας στο Twitter, όπου «ανέβασε» ημίγυμνη φωτογραφία της, την οποία, ωστόσο, φρόντισε να «κατεβάσει» λίγα λεπτά αργότερα.

Η φωτογραφία αντικαταστάθηκε με ένα μήνυμα της Γουάντα Νάρα, στο οποίο αντί να διαψεύσει το συμβάν, κατάφερε να «φουντώσει» περισσότερο τα κουτσομπολιά. «Εγώ δεν παίζω ποτέ! Δεν είμαι πολύ τυχερή. Ποτέ να μην παίζετε χαρτιά ρισκάροντας να χάσετε τα ρούχα σας», έγραψε η σύζυγος του Μάξι Λόπες, ομολογώντας, ουσιαστικά, πως στο… στριπ – πόκερ δεν είναι ιδιαίτερα ικανή.

Οι… τυχεροί που θαύμασαν τα κάλλη της «καυτής» Γουάντα Νάρα, πρέπει, πάντως, να έμειναν μερικώς ικανοποιημένοι, αφού από τα εσώρουχα που, ακόμα, φορούσε η σύζυγος του Λόπες, φάνηκε πως το παιχνίδι με τον άγνωστο… τζογαδόρο, έληξε… πρόωρα.

http://www.sport-fm.gr