p

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μία «καυτή» νύχτα με δίδυμες φέρονται να πέρασαν δύο από τους «αστέρες» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (pics)

Ένα νέο σκάνδαλο απασχολεί την Αγγλία.

Σύμφωνα με τη Sun, Πατρίς Εβρά και Άντερσον πέρασαν μία... καυτή νύχτα με τις δίδυμες Howe, γνωστές από τις φωτογραφίσεις τους για το Playboy.


Οι δύο ποδοσφαιριστές διασκέδαζαν σε ιδιωτικό πάρτι το βράδυ της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος έπρεπε την επόμενη ημέρα να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το φιλικό με τη Γερμανία.

Οι 22χρονος δίδυμες Κάρλα και Μελίσα ήταν επίσης στο ίδιο πάρτι κι αποχώρησαν μαζί με τους δύο παίκτες.

Μάλιστα, ο Εβρά φέρεται να χάλασε 23.000 ευρώ σε γαλλική σαμπάνια πριν μεταβεί με τις κοπέλες και τον συμπαίκτη του στο ξενοδοχείο, στο οποίο έφτασαν κατά τις 6:30 το πρωί για να το... εγκαταλείψουν το μεσημέρι.

Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τον Άντερσον που, έτσι κι αλλιώς, δεν είχε κληθεί στην Εθνική Βραζιλίας, ενώ είναι κι ελεύθερος.

Αντίθετα, ο Εβρά θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το ξενύχτι του, όχι μόνο στον Ντιντιέ Ντεσάμπ, αλλά και στη γυναίκα του, Σάντρα, που πληροφορήθηκε από την εφημερίδα τα... καμώματα του άντρα της.


όσον αφορά τις δίδυμες, δεν είναι η πρώτη φορά που «μπλέκουν» με διάσημους, καθώς κατά καιρούς τις έχουμε δει δίπλα στον φίλο της Ριάνα, Κρις Μπράουν, τον Σνουπ Ντογκ και τον Άσλεϊ Κόουλ.