p

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αυτό το συγκεκριμένο συστατικό καταστρέφει όλα τα περιττά κύτταρα του λίπους


Ο άνθρωπος έχει 3 είδη λίπους, από αυτά το πιο επιβλαβές είναι το λίπος στη περιφέρεια που βρίσκεται στη κοιλιά, στα οπίσθια και στη περιοχή της λεκάνης. Δεν μπορει να καεί χωρίς την παρουσία αντιοξειδωτικών.
Η σύγχρονη διατροφή δεν περιέχει καθόλου αυτο το συστατικό, μέσω του οποίου ο οργανισμός χάνει πρόσβαση στο 'χειρότερο' λίπος. Ο μοναδικός τρόπος για συμπληρωθεί η δίαιτα με τη κατάλληλη ποσότητα αντιοξειδωτικών είναι τα συμπληρώματα. Το παρασκεύασμα Weight Loss έχοντας στη σύνθεση του Purpura bacca περιέχει τη μεγαλύερη δόση αντιοξειδωτικών. Γι'αυτό και τα θαύματα στο αδυνάτισμα.


Φαίνεται, ότι σε μια ισορροπημένη δίαιτα το αδυνάτισμα υποβοηθούμενο από το συμπλήρωμα Weight Loss επισπεύδεται 3 φορές ταχύτερα απ'ότι στην περίπτωση άλλων μέσων. Αυτό σημαίνει ότι σε μιά εβδομάδα το βάρος πέφτει κατά 3 κιλά ενώ σε κανονικές συνθήκες το πολύ κατά 1 κιλό.

Το παρασκεύασμα δρα σε 3 φάσεις:
  1. Πρώτα ακριβώς καίει τον περιττό λιπώδη ιστό σε κάθε μέρος του σώματος
  2. Ακολούθως καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες
  3. Στο τέλος διεγείρει το μεταβολισμό, προστατεύοντας από το φαινόμενο γιο-γιο.
Εκτός από το φυσικό εκχύλισμα φρούτων του αμαζονίου περιέχει 4 διαφορετικά συστατικά που ενισχύουν τη δράση του:

EGCG που κανονίζει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα, Καφεΐνη που εξασφαλίζει ενέργεια στην αυξημένη εργασία του οργανισμού, Πράσινο τσάι που υποβοηθεί στον καθαρισμό του οργανισμού καθώς και Χρώμιο που επιταχύνει το μεταβολισμό.

Στην Ελλάδα το Weight Loss (συσκευασία 60 ταμπλέτων) μπορείς να το αγοράσεις απευθείας από τον παραγωγό. Το συμπλήρωμα κέρδισε τη θετική γνώμη του Ινστιτουτού Τροφίμων και Διατροφής.