p

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καυτά φιλιά μέσα στα χιόνια

Σε αγώνα σκι συμμετείχε η Pippa Middleton κι αν και κατατάχτηκε 233η στους 494 σκιέρ και είδε τη γραμμή του τέλους 8 λεπτά μετά τον αγαπημένο της και μισή ώρα μετά τον αδερφό της James, είχε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.







Κι αν αυτό έκανε φρύδια να σηκωθούν από την έκπληξη, καθώς είναι γνωστό πόσο ανταγωνιστική είναι η νεαρή αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η απορία λύθηκε όταν η Pippa πλησίασε τον αγαπημένο της και έλιωσαν τους πάγους με τα καυτά φιλιά τους. «Δεν είμαι καθόλου κουρασμένη» δήλωσε μετά η Pippa και πόζαρε με τον χρηματιστή Nico Jackson, για τις κάμερες, ενώ οι γονείς της επευφημούσαν την προσπάθειά της στο τέρμα.



Λαμπερή, ευτυχισμένη κι ερωτευμένη η αδερφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ δεν κρύβει τα συναισθήματά της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε νωρίτερα μέσα στον χρόνο σε άλλο χιονοδρομικό κέντρο, ενώ αυτές τις ημέρες η οικογένεια Middleton με την προσθήκη του Nico Jackson απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στο Σεν Μόριτζ. Ο Nico είναι παιδί μίας μεσοαστικής οικογένειας του Φόλκστοουν, ενώ έκανε εκατομμύρια ως χρηματιστής στην Deutsche Bank.

Η Pippa παλαιότερα είχε σχέσεις με τον επενδυτή James Matthews, 37 χρονών και τον οικονομολόγο και πρώην παίκτη κρίκετ της Αγγλίας Alex Loudon, 32 χρονών.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL