p

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΑΕΚ:Οι τρεις και οι… τέσσερις

Η συνάντηση Μελισσανίδη, Παππά και Βιντιάδη, που θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει, καθώς και η τετράδα του κέντρου που θα παραταχθεί απέναντι στον Παναθηναϊκό μονοπωλούν την επικαιρότητα στην ΑΕΚ.


Θα γίνει, αλλά πότε… κανείς δεν ξέρει. Ο λόγος για την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Πέτρου Παππά και του Δημήτρη Βιντιάδη, που όπως διαρρέεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, αλλά ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε. Άπαντες την περιμένουν, ωστόσο, ελπίζοντας οι τρεις άνδρες να βρουν μία κοινή φόρμουλα συνεργασίας για να βγει η «Ένωση» από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης περιμένει να ολοκληρώσει τις επαφές του με συνεργάτες του στην Αγγλία, προκειμένου να παρουσιάσει ένα συγκεκριμένο πλάνο στους δύο άνδρες, που παρά τις δεδομένα καλές προθέσεις τους, εμφανίζονται επιφυλακτικοί. Ο μεν Δημήτρης Μελισσανίδης γιατί ήλπιζε σε μεγαλύτερη ανταπόκριση από πρώην και νυν μετόχους ή άλλους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ, ο δε Πέτρος Παππάς γιατί έχει καταστήσει σαφές πως δεν έχει την ίδια οικονομική άνεση με εκείνη που τον έφερε στην ΠΑΕ το 2004.

Προβάδισμα ο Ρίκκα

Στον Αντώνη Ρίκκα αντί του Γιώργου Κατίδη καταλήγει ο Έβαλντ Λίνεν για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30). Ο Γερμανός προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο μέσο ως αριστερό χαφ για να «θωρακίσει» τον Τσουμάγκα, ενώ στην απέναντι πτέρυγα αναμένεται ο Φέτσης να ντουμπλάρει τον Τσουκαλά για να αντιμετωπιστούν τα άκρα των «πράσινων», τα οποία με Μαυρία και Σισοκό φοβάται πολύ ο προπονητής της «Ένωσης». Ο Λίνεν προτιμά τον Κορδέρο δίπλα στον Μητρόπουλο στο κέντρο κι όχι στα άκρα, καθώς ο Ισπανός μπορεί να τον βοηθήσει στην ανάπτυξη. Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι στο τέρμα, οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής στόπερ, ενώ ο Γκερέιρο θα κινείται πίσω από τον Πετρόπουλο.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Βλάχος και οι τιμωρημένοι Φούντας (έχει κάρτες) και Αρκούδας (λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ).