p

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Επέστρεψε στην αγκαλιά της

Εννιά εβδομάδες έμεινε στην Αυστραλία ο Robert Pattinson για τα γυρίσματα τηςν έας του ταινίας και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είχε ζητήσει από την αγαπημένη του να μην τον επισκεφθεί... να μείνει μακριά ώστε να μπορέσει να σκεφτεί ξεκάθαρα το μέλλον της σχέσης τους.
Πολλοί έλεγαν ότι δεν είχε ξεπεράσει ακόμη το σοκ από την απιστία της και δεν μπορούσε να την εμπιστευτεί όπως παλιά, οπότε είχε αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος. Ωστόσο, φαίνεται πως διαψεύσθηκαν, καθώς με το που αφίχθη στο Λος Άντζελες ο Pattinson έτρεξε στην αγκαλιά της Kristen Stewart που τον περίμενε ανυπόμονα.

Μία θαυμάστριά τους δεν πίστευε στην τύχη της όταν μπήκε σ' ένα καραόκε κλαμπ δίπλα στο σπίτι της και βρήκε εκεί το διάσημο ζευγάρι με κάποιους φίλους. Τους ζήτησε να βγουν μαζί μία φωτογραφία και στη συνέχεια την ανήρτησε στο twitter προκαλώντας "πανικό" στο διαδίκτυο. "Ήταν όπως ένα φυσιολογικό ζευγάρι σε μπαρ, κοίταζαν τη δουλειά τους και ήταν έξω με κάποιους φίλους" τόνισε αργότερα η κοπέλα.



Επίσης, η επιβεβαίωση έρχεται κι από ένα βίντεο έξι δευτερολέπτων πυο δείχνει το ζευγάρι να βρίσκεται μαζί στο πάρτι γενεθλίων της φίλης της Stewart και της Katy Perry, Tamra Natisin. Ενώ η Perry φέρνει την τούρτα στην εορτάζουσα και όλοι τραγουδούν Happy Birthday η Kristen Stewart, αν και θολά, φαίνεται να τρέχει με το κινητό στο χέρι πάνω από το κεφάλι του Pattinson να προσπαθεί να τον βγάλει φωτογραφία. Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι μάλλον θα αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας και χωρισμού και θα το πάρουν απόφαση ότι κάποιοι άνθρωποι απλώς υπάρχουν για να είναι μαζί.



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL