p

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Το πουλάει το σπίτι...

Όταν το καλοκαίρι ζούσε τον τέλειο - κατά τη γνώμη της- έρωτα, η Taylor Swift αγόρασε μία έπαυλη κοντά στην κατοικία του αγαπημένου της Connor Kennedy στη Μασσαχουσέτη.
Λίγους μήνες μετά ήρθε ο χωρισμός και της απέμεινε το σπίτι, οπότε η νεαρή superstar της Country αποφάσισε να το πουλήσει και να ξεφορτωθεί και τις αναμνήσεις αλλά και να αποφύγει τα κακά... συναπαντήματα.




Κι ενώ αγόρασε την έπαυλη 4,8 εκατ. δολάρια τον περασμένο Αύγουστο, την πούλησε 5,675 εκατ. δολ., ώστε να έχει καθαρό κέρδος περίπου 1 εκατ. δολάρια. Την κατοικία αγόρασε ένα ζευγάρι που είχε ενδιαφερθεί πριν από την Taylor το περασμένο καλοκαίρι αλλά τους πρόλαβε τελικά η νεαρή σταρ.



Σύμφωνα με τον μεσίτη, αν και η νεαρή ερμηνεύτρια είχε στην κατοχή της το σπίτι μόλις 7 μήνε είχε ήδη προβεί σε κάποιες ανακατασκευές και τύποις ανακαίνιση στην κουζίνα και σε κάποια μπάνια.



Η έπαυλη του 1928 με τα 13 δωμάτια, πριν από δύο χρόνια κόστιζε 13,5 εκατομμύρια, ώστε να θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά σπίτια της περιοχής. Καθώς όμως η ζήτηση δεν ήταν μεγάλη, η τιμή του έπεσε κατά 60%.



ΠΗΓΗ: DAILY MAIL, ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr