p

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Και τώρα...τρέξιμο!

Μετά το "δώρο" του Φερνάντο Σάντος και τη ματαίωση της προπόνησης την Καθαρά Δευτέρα, η Εθνική μας ομάδα ξεκινάει σήμερα σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία την Παρασκευή.



Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να αποφορτίσει και να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι ήταν καταπονημένοι από τους συνεχόμενους αγώνες με τους συλλόγους τους και η χθεσινή ημέρα κύλησε με χαλάρωμα και θεραπεία στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η "γαλανόλευκη".

Ενόψει του αγώνα στη Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά στις 17:00 και η οποία θα είναι ανοιχτή σε ΜΜΕ και φιλάθλους.

Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αποτελείται από τους: Καρνέζη, Σηφάκη, Λοντίγκιν, Τοροσίδη, Βύντρα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο Αβραάμ, Μανωλά, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Μανιάτη, Χολέμπας, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Κονέ, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μήτρογλου και Γκέκα.

http://www.pamesports.gr/