p

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ποια καταιγίδα;;; Είδες τις νέες φωτογραφίες της Jennifer Nicole Lee;;; Σκέτη αποκάλυψη!!! (pics)

Οι τελευταίες φωτογραφίες της που τη δείχνουν να γυμνάζεται κάτω από τον καυτό ήλιο του Miami, μας έδωσαν απλά την αφορμή να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της...


Η γνωστή fitness guru, συνεχίζει να γυμνάζεται σε κοινή θέα και να προκαλεί τους περαστικούς με τις... διατάσεις και τις επικύψεις της! Η επιλογή της να μοστράρει συχνά-πυκνά το πανέμορφο, σμιλεμένο σώμα της μάλλον πηγάζει από την ανάγκη της να το επιδεικνύει... Εμ, τόσο κόπο έκανε να το αποκτήσει! Είναι λογικό μετά από τόση σκληρή προσπάθεια να θέλει να λαμβάνει τα εύσημα όσο το δυνατό συχνότερα!

Η 37χρoνη Jennifer, έμοιαζε πιο sexy από ποτέ στο καταπράσινο πάρκο του Miami στο οποίο αποφάσισε να... καταφύγει προκειμένου να κάνει την καθημερινή της γυμναστική. Φορώντας ένα top κι ένα κολάν με διαφανείς λεπτομέρειες, μας έδειξε πως το athletic outfit μπορεί να είναι sexy και με το παραπάνω!

Το καλύτερο όλων; Η συγκεκριμένη εμφάνισή της, αν και κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της, ήταν εξίσου αποκαλυπτική με κάποιες από τις πιο αισθησιακές φωτογραφίσεις της! Έχοντας κερδίσει έναν τίτλο ως Miss Bikini America και τον χαρακτηρισμό «America's Sexiest Fitness Mom» από το CBS, η Jennifer Lee έβαλε στόχο ζωής να μας δείξει πως είναι το «τέλειο σώμα» και, ομολογουμένως το πέτυχε και με το παραπάνω!












www.fthis.gr