p

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Τι έχει ο Jonah Falcon που δεν έχεις εσύ;;; (βασικά, τι έχει και είναι πιο μεγάλο από το δικό σου!!!)

Ο Αμερικανός Jonah Falcon έχει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο. Χωρίς να είναι σε στύση φτάνει σχεδόν τα 21 εκατοστά, όταν ένα κανονικό πέος φτάνει τα επτά εκατοστά.


Ο Jonah είναι μία διασημότητα στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Ο 41χρονος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όταν στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, ένας μεγάλος όγκος στο παντελόνι του, προκάλεσε αναταραχή στα μηχανήματα αλλά και στο προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, που φοβήθηκαν ότι μετέφερε βόμβα. Ο Jonah έχει συνηθίσει τις περίεργες αντιδράσεις και θεωρεί το πέος του κάτι το φυσιολογικό.

Ο Jonah έχει ύψος 1.75 μέτρα και κατάλαβε από μικρή ηλικία ότι κάτι διαφορετικό κρύβει στο παντελόνι του από τα άλλα αγόρια. Το μόριό του μπορεί να φτάσει τα 34,2 εκατοστά όταν βρίσκεται σε στύση. Πήγαινε σε εβραϊκό σχολείο και ήταν ο μόνος που δεν είχε κάνει περιτομή οπότε στην αρχή νόμιζε ότι για αυτό τον πρόσεχαν τα άλλα αγόρια. Του αρέσει να φοράει εφαρμοστά ρούχα και να τραβά την προσοχή στο επίμαχο σημείο του, ενώ από τα 19 του και μετά δοκίμασε το μόριό του και στην πράξη. Έκανε σεξ τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες, αφού του αρέσει πολύ το σεξ και προσπαθούσε να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του.

Αναφορικά με τις σχέσεις του, ο Jonah που είναι μόνος του από το 1996, θεωρεί ότι οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες και οι έμπειρες είναι εκείνες που θέλουν να είναι μαζί του. Όσο για τη σεξουαλική του ζωή, λέει ότι όλα πάνε καλά και ότι του αρέσουν πολύ τα προκαταρκτικά και να ικανοποιεί την άλλη πλευρά. Έχει δεχτεί και προσφορές για την πορνοβιομηχανία, κάτι που το αρνείται γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν τον κοιτάνε και οι άλλοι. «Μπορεί να φοράω στενά παντελόνια, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα σεξουαλικό μπροστά σε άλλους». Συνήθως «τυλίγει» το πέος του γύρω από τα πόδια του και θεωρεί στενά ποδηλατικά σορτς που τονίζουν το «προσόν» του.