p

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Νέα τροπή στο διαζύγιο της Kim Kardashian

Για χάρη της καριέρας της υπερέβαλε σχετικά με τη γονμότητά της.
Αυτή είναι η νέα κατηγορία κατά της Kim Kardashian, η οποία σε επεισόδιο του τηλεριάλιτι όπου πρωταγωνιστεί, αναφέρεται στα προβλήματα ορμονών και γονιμότητας που εμφανίζει.

Η τηλεπερσόνα φαίνεται να λέει πως ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι είναι πολύ πεσμένα τα επίπεδα ορμονών της εξαιτίας της πολύχρονης λήψης αντισυλληπτικών.

"Τα επίπεδα ωαρίων μου είναι λες και είμαι 50 χρονών!" λέει στις κάμερες. "Ανησυχώ ακούγοντας όλες αυτές τις πληροφορίες, ότι κάθε γυναίκα γεννιέται με συγκεκριμένο επίπεδο και αυτό δεν μπορεί ποτέ να αυξηθεί!", προσθέτει. "Ίσως τελικά δεν πρόκειται να συμβεί σ' εμένα και φρικάρω λίγο!" τονίζει όσον αφορά στο ενδεχόμενο να μείνει άτεκνη.

Ως γνωστόν βέβαια η Kim Kardashian είναι ήδη έγκυος κι αναμένεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της τον Ιούλιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, η Kim ήταν εξαιρετικά υπερβολική σχετικά με τις ανησυχίες της, καθώς "τα προβλήματα γονιμότητας που φέρεται να αντιμετώπιζε δεν είχαν καμία σχέση με το μέγεθος του προβλήματος που η ίδια ανέφερε. Ναι, τα επίπεδα οιστρογόνων ήταν χαμηλά, αλλά έπαιρνε χάπι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήταν όμως υγιής δεδομένου ότι ήταν υπό γεννητικό έλεγχο".

Πηγή του site τονίζει ότι τα προβλήματα της Kim δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της Khloe που παντρεύτηκε το 2009 και δεν μπορεί να μείνει έγκυος. "Ο γιατρός της Kim τη διαβεβαίωσε πως μόλις διακόψει το χάπι, σε λίγους μήνες δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συλλάβει" πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Όπως μεταδίδει το site, τα νέα αυτά μπορεί να έχουν επιπλοκές στην εκδίκαση του διαζυγίου της, καθώς γι' αυτό ακριβώς κατηγορεί την τέως σύζυγό του ο Kris Humphries, ότι τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να κερδίσει την προσοχή των μίντια και της σόουμπιζ και να προωθήσει την καριέρα της, ενώ στην ουσία δεν την ενδιέφερε η δημιουργία οικογένειας μαζί του. Την κατηγορεί ότι ήταν πρόθυμη να πει ψέματα και να τον χειραγωγήσει για χάρη της καριέρας του. "Αυτά τα νεά στοιχεία μπορούν να βλάψουν την αξιοπιστία της Kim και να ισχυροποιήσουν τη θέση του Kris ότι τον ξεγέλασε για να την παντρευτεί".

Η υπόθεση διαζυγίου τους αρχίζει να εκδικάζεται στις 6 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL