p

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Παντρεύεται η Lady Gaga

Ίσα που προλαβαίνετε να ραφτείτε...

Το καλοκαίρι αναμένουμε τον γάμο της popstar με τον αγαπημένο της Taylor Kinney, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στενής φίλης της Lady Gaga, DJ Starlight.






Όπως τόνισε, τα πράγματα έχουν σοβαρέψει ανάμεσά τους και σκέφτονται και οι δύο σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. "Μου είπε ότι αυτός είναι ο ένας και το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις τους δεις μαζί", δήλωσε η καλή της φίλη και αποκάλυψε: "Απ' όσα έχω ακούσε ι δεν νομίζω ότι σας λέω κάποιο μεγάλο μυστικό αν πω ότι θα παντρευτούν μέσα στον χρόνο".



Όσο για την περίοδο που πρέπει να αναμένουμε το μεγάλο γεγονός; "Το καλοκαίρι είναι ελεύθερος από γυρίσματα κι εκείνη δεν έχει υποχρεώσεις με συναυλίες και ηχογραφήσεις,όπότε περιμένετε την ανακοίνωση από στιγμή σε στιγμή".



Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν η Lady Gaga τον επέλεξε για πρωταγωνιστή του videoclip της, Just you and I και από τότε είναι αχώριστοι. Συζούν στο Σικάγο όπου πρέπει να βρίσκεται ο Taylor για τα γυρίσματα της σειράς που συμμετέχει, ενώ η popstar αναρρώνει από την εγχείρηση γοφού στην οποία υπεβλήθη.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL