p

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Και διάσημοι και όμορφοι!!! Δείτε τους δίδυμους που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο!!! (pics)


Είναι οι πιο διάσημοι δίδυμοι σε όλο τον κόσμο. Έχουν προκαλέσει αίσθηση στο you tube με 50 εκατομμύρια «χτυπήματα».


Πρόκειται για τον Τζακ και τον Φιν Χάρις, οι 19χρονοι δίδυμοι από τη Βρετανία, οι οποίοι έχουν κερδίσει την καρδιά των κοριτσιών με το κανάλι τους στο you tube με τον τίτλο JacksGap, ένα κανάλι με 1,3 εκατομμύρια συνδρομητές και έχει ένα εκατομμύριο «χτυπήματα» ανά βίντεο. Οι δίδυμοι έχουν απίστευτο χιούμορ και σε κάθε τους εκπομπή παρουσιάζουν ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. 

Δεν είναι άλλωστε τυχαίοι, αφού ο πατέρας τους είναι παραγωγός και κάτοχος βραβείου Bafta, Αντι Χάρις και η μητέρα τους, συγγραφέας και παραγωγός Ρεμπέκα Φρέιν. Οι παππούδες τους είναι ο βραβευθείς συγγραφέας Μάικλ Φρέιν και η δημοσιογράφος Κλερ Τόμλιν. Αρχικά η εκπομπή τους απευθυνόταν στους φίλους τους για το gap year τους, ένα έθιμο στη Βρετανία, μετά τη λήξη του σχολείου, όπου οι μαθητές γυρνούν τον κόσμο για να βρουν τον εαυτό τους, πριν αποφασίσουν τι θα κάνουν με τη ζωή τους. 

Αρχικά ξεκίνησε μόνο ο Τζακ να κάνει ποδήλατο, να παίζει αρμόνιο και να τρέχει. Όταν όμως και ο αδελφός του, πήρε μέρος στα βίντεο, έγιναν πρώτο θέμα στο you tube. Oι δίδυμοι περιγράφουν τα ταξίδια τους και όπως φαίνεται είναι μόνο στην αρχή...