p

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τι δεν έχει τολμήσει ποτέ να κάνει η Χριστίνα Μουστάκα;;; (και φυσικά δεν είναι οι γυμνές φωτογραφίσεις η απάντηση) - (pics)

Έχει το πρόσωπο, έχει τα προσόντα, έχει και τον τσαμπουκά. Αλλά αρνήθηκε εμφανέστατα να κάνει το βήμα παραπάνω.


Έχω μιλήσει ελάχιστες φορές με την Χριστίνα Μουστάκα. Σε κάτι προσπάθειες πριν 3 χρόνια να γίνει εξώφυλλο στο MAX και κάθε φορά που κερδίζει μια θέση στη δεκάδα του Onewoman για να μας κάνει μία δήλωση. Την οποία δεν κάνει ποτέ. Κι ίσως να ήταν αρμοδιότερος ο Κοκκίνης να σας γράψει για εκείνη αλλά το σκέφτομαι καιρό τώρα ότι η Χριστίνα Μουστάκα είναι μια ευκαιρία που αφήσαμε και πάει.
Αυτό είναι η Χριστίνα Μουστάκα για τον εξωτερικό παρατηρητή που θέλει να πάει μπροστά η ελληνική τηλεόραση, η γελοιοδέστατη ελληνική showbiz και γενικά να κινηθεί λίγο κάτι στον κόσμο των γυναικών αυτής της χώρας. Μια χαμένη ευκαιρία να γίνει όλο αυτό.
Και σίγουρα δεν σκεφτόμουν αυτό το πράγμα το 2007 όταν χάζευα τις πρώτες λήψεις που είχε στείλει ο φωτογράφος στο περιοδικό MAX. Τότε που είδαμε για πρώτη φορά την Χριστίνα γυμνή.



Τότε σκεφτόμουν μόνο πώς είχε καταφέρει ο συνάδελφος Γιώργος Πασχαλίδης να της εκμαιεύσει το "έχω κάνει σεξ οκτώ φορές σε μια μέρα. Εγώ δεν είχα πρόβλημα και για παραπάνω. Το πρόβλημα το είχε ο άλλος".
Εκείνες τις μέρες σκεφτόσουν ότι η μικρή Πειραιώτισσα θα κατακτήσει τον κόσμο. Υπέροχο στήθος, πρόσωπο που προκαλεί να το κοιτάς και ένα σουλούπι που θυμίζει στον άνδρα γιατί κάνει τον σταυρό του κάθε πρωί που δεν γεννήθηκε γυναίκα.










www.oneman.gr