p

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Βικτώρια Ξυπολιτάκη: Η "Ελληνίδα σκλάβα" κολάζει την Αργεντινή!!! Η Σαμιώτισσα τα βγάζει όλα στη φόρα και τρελαίνει κόσμο!!! (pics)

Τι κι αν ο Σουλεϊμάν έχει το χαρέμι του; Η Αργεντινή έχει τη δική της... Ελληνίδα σκλάβα και μόνο πλάκα δεν κάνουμε! Η Βικτώρια Ξυπολιτάκη, ένα hot μελανούρι από τον Λαγκαδά φωτογραφήθηκε ως «esclava griega» -«Ελληνίδα σκλάβα»- και κόλασε ολόκληρη την Αργεντινή.


Της ΕΛΛΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Προκλητικές φωτογραφίσεις για τη Σαμιώτισσα -και ουχί Κρητικοπούλα, παρά την κατάληξη του επωνύμου σε «-άκη»- και την αδελφή της Στεφανία είναι στο... μενού τους. Η Βικτώρια που ζει μόνιμα στο Μπουένος Άιρες και έκανε «ντου» με το σέξι μιούζικαλ, τύπου Moulin Rouge σε πιο καμπαρέ βερσιόν, με τον τίτλο «Barbierisima», έχει ανάψει φωτιές στη λατινοαμερικάνικη χώρα, εκτινάσσοντας την τεστοστερόνη στα ύψη με τις extra αποκαλυπτικές εμφανίσεις της.

Όχι ότι η ίδια έχει θέμα να βγάλει τα πάντα στη φόρα, αλλά στη φωτογράφιση που έκανε από κοινού με την αδελφή της ως «Ελληνίδα σκλάβα» για το «Maxim» Αργεντινής θα μπορούσε να κολάσει και άγιο! Με Έλληνες παππούδες, δηλώνουν και οι δύο φανατικές οπαδοί του Παναθηναϊκού και φαν της Ελλάδας.

Η Βικτώρια είναι η «μπροστάρισσα» της οικογένειας, αφού στο ενεργητικό της έχει και πορνό, ενώ από τους αγαπημένους της προορισμούς είναι το Κανκούν στο Μεξικό όπου λιάζεται με τις ώρες. Περιττό να πούμε ότι παρά το γεγονός πως μοιάζει καταπληκτικά με την αδελφή της, καθώς είναι λιγότερο... κρυψίνους, κοινώς τα πετάει πιο εύκολα (τα ρούχα της), οι μετοχές της στον πλανήτη sex symbol έχουν απογειωθεί.

Η «Βίκι» -όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά- έχει τη δική της σελίδα στο Facebook, όπου μάλιστα υπογράφει ως «Victoria Xipolitakis La Griega», την οποία ενημερώνει συχνά προς τέρψιν των οπαδών της, ενώ δεν διστάζει να ποζάρει σε απόλυτα προκλητικές πόζες που θα ήταν politically correct μόνο για πορνοταινία! Το σήμα «αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωσή της και εκείνη όχι μόνο δεν παρεξηγείται αλλά το γουστάρει με τρέλα. Εξάλλου, έχει χιλιάδες θαυμαστές. Στοιχειώνει τις αντρικές φαντασιώσεις (μελαχρινή ή ξανθιά, μικρή σημασία έχει) και ασφαλώς είναι το καλύτερό της.