p

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Δες το Δωρεάν στη Unibet TV!


Δες χωρίς συνδρομή στη Unibet TV αυτό το Σάββατο στις 19:30, την προσπάθεια της Μπάγερν Μονάχου να πάρει εκδίκηση για την μοναδική φετινή της ήττα για το πρωτάθλημα από τη Λεβερκούζεν!


Στη Unibet TV μπορείς να απολαύσεις εντελώς δωρεάν, κάθε εβδομάδα όλους τους αγώνες της Μπουντεσλίγκα, αλλά και της Πριμέρα Ντιβιζιόν, της Σέριε Α, του Γαλλικού πρωταθλήματος και άλλων πολλών σημαντικών διοργανώσεων Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Τένις και των υπολοίπων αγαπημένων σου αθλημάτων.


Με λίγα λόγια, χωρίς καμία συνδρομή μπορείς να βλέπεις Live στην οθόνη του υπολογιστή σου τους Μέσι, Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς, Ριμπερί, Πίρλο, Μπαλοτέλι και όλα τα υπόλοιπα αστέρια του παγκόσμιου αθλητισμού!


Και επειδή ο καλύτερος τρόπος να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι, είναι να έχεις ποντάρει σε αυτό, με τη βοήθεια του τμήματος στοιχημάτων της Unibet, συγκεντρώσαμε και παρουσιάζουμε τα στατιστικά που ξεχωρίζουν από τις παλαιότερες αναμετρήσεις των Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν, αλλά και όλα τα φετινά εκπληκτικά ρεκόρ της ομάδας του Μονάχου:


  • Σε 29 παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τη σεζόν 98-99 μέχρι και φέτος η Μπάγερν Μονάχου μετρά 19 νίκες, η Λεβερκούζεν 5 ενώ άλλα 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

  • Σε 14 παιχνίδια στην έδρα με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου η Λεβερκούζεν έχει 4 νίκες, 7 ήττες και 3 ισοπαλίες.

  • Στα 29 τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα από τη σεζόν 98-99 ανάμεσα στις 2 ομάδες η Μπάγερν Μονάχου έχει σκοράρει τις διπλάσιες φορές με το επιμέρους σκορ να είναι 58 – 29 ενώ κατά μέσο όρο σημειώνονται 3 γκολ σε κάθε ματς (1.65 απόδοση πληρώνει το Over 2.5 γκολ στη Unibet).

  • Η Λεβερκούζεν θέλει να διευρύνει το μίνι σερί των 2 νικών που έχει απέναντι στην ομάδα του Μονάχου. Ακόμα και αν κερδίσει όμως, θα χρειαστεί πολύ δρόμο για να φθάσει το σερί 9 συνεχόμενων νικών για το πρωτάθλημα που έχτισε η Μπάγερν από το 2005 μέχρι και το 2009 (5.20 πληρώνει η νίκη της Λεβερκούζεν).

  • Τη φετινή σεζόν στη Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν έχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ αφού μετά από 25 αγωνιστικές μετράει 21 νίκες, 4 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα (από τη Λεβερκούζεν εντός έδρας).


  • Το 2013 είναι γουρλίδικο για τη Μπάγερν αφού είναι αήττητη και στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα ενώ έχει ανεβάσει στα 3.4 το μέσο όρο των γκολ που πετυχαίνει ανά παιχνίδι (1.62 πληρώνει το 2πλό της Μπάγερν στη Unibet).


Δες το Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου δωρεάν στη Unibet TV & παίξε στοίχημα με €50 Μπόνους!