p

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Καλοντυμένες Vs κακοντυμένες

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατακτά την κορυφή των πιο καλοντυμένων γυναικών στη λίστα που δημοσιοποίησαν οι Sunday Times, ενώ στην αντίπερα όχθη η Lady Gaga ανακηρύχθηκε η πιο κακοντυμένη.








Οι κριτές που ανέδειξαν τις πιο καλοντυμένες και πιο κακοντυμένες γυναίκες του έτους έκριναν ότι δίκαια η Michelle Obama είναι η πιο στιλάτη γυναίκα του 2012 καθώς χρησιμοποιεί τη μόδα μόνο για καλό σκοπό προσφέροντας έμπνευση και ψυχαγωγία, καθώς έχει αντιληφθεί τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία.






Κάθε δημόσια εμφάνισή της είναι επιτομή του στιλ και της μόδας, επηρεάζοντας ευρέως το γυναικείο κοινό. Παλαιότερα είχε περιληφθεί στη λίστα των πιο καλοντυμένων των People Magazine και Vanity Fair.



Σε μία λίστα που περιλαμβάνει αρκετές κυρίες από τον πολιτικό χώρο, η υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Teresa May κατατάχθηκε στην 1η θέση των πιο καλοντυμένων κυριών, καθώς οι κριτές τόνισαν ότι έχει τα πιο καλλίγραμμα πόδια στο υπουργικό συμβούλιο.



Από την πολιτική προέρχονται και η ηγέτης της Μπούρμα Aung San Suu Kyi αλλά η πρέσβειρα του Πακιστάν στις ΗΠΑ Sherry Rehman.



Στις 25 πιο καλοντυμένες γυναίκες των Sunday Times περιλαμβάνονται και οι Tilda Swinton, Charlotte Rampling και Helen Mirren. Η πιο νεαρή... γυναίκα που περιλαμβάνεται στη λίστα είναι η εξάχρονη Shiloh Jolie Pitt, η κόρη των Brad Pitt και Angelina Jolie, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η γηραιότερη ένταξη.



Ωστόσο, δεν έλαβαν όλες τόσο καλή κριτική. Η πανέμορφη αλλά μονίμως προκλητικά... γδυμένη Kelly Brook ανακηρύχθηκε η Καλύτερη Γυμνή του έτους και η Lady Gagag η Πιο Κακοντυμένη.






ΠΗΓΗ: DAILY MAIL