p

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τα tattoo της

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για τα tattoo της και παραδέχθηκε πως τα λατρεύει όλα και χαίρεται που τα έχει!



«Τα αγαπάω. Είναι ένα είδος τέχνης πάνω στο κορμί μου. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι παράλογο. Το πιο πρόσφατο tattoo που έκανα είναι 5 κάθετες γραμμές με ένα κείμενο από την αρχαία Καμπότζη. Είναι στην πλάτη μου και είναι πολύ όμορφο» εξηγεί η σταρ.

Η Αντζελίνα είναι γνωστό πως έχει αποκτήσει αρκετά τατουάζ από μικρή ηλικία. Κάποια από αυτά τα έχει αφαιρέσει με επέμβαση, όπως το όνομα του πρώην συζύγου της, Μπίλι Μπομπ, που βρισκόταν στο αριστερό της μπράτσο. Μάλιστα, για να καλύψει το σημάδι που άφησε το laser στο συγκεκριμένο σημείο «χτύπησε» από πάνω άλλο σχέδιο που είναι οι συντεταγμένες από τα μέρη που έχουν γεννηθεί τα έξι της παιδιά .

Και δεν είναι η μοναδική φορά που άλλαξε γνώμη για ένα tattoo: υπάρχουν αρκετά ακόμα τα οποία έχει καλύψει με άλλα σχέδια, όπως ένας δράκος που απέκτησε στο Άμστερνταμ ενώ ήταν μεθυσμένη τον οποίο πλέον έχει καλύψει μ’ έναν μεγάλο Λατινικό σταυρό. Ανάμεσα στα πιο διάσημα tattoo που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο κορμί της είναι:


Η φράση «Know Your Rights» στην πλάτη της, η οποία είναι τίτλος ενός τραγουδιού από το αγαπημένο της συγκρότημα και οι 5 κάθετες γραμμές με ένα κείμενο από την αρχαία Καμπότζη.



Χαρακτηριστικό είναι επίσης το γράμμα «h» από το όνομα του αδερφού της, James Haven, στο εσωτερικό του αριστερού καρπού της και η αραβική έκφραση «العزيمة» που σημαίνει «δύναμη της θέλησης» και βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του δεξιού της βραχίονα.

Πηγη : stylista.gr

Πηγή : TNSite: Αντζελίνα Τζολί: Μιλάει για τα tattoo της