p

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η παρανοϊκή ασθένεια αυτής της χώρας… οι κρατικοί υπάλληλοι δέρνουν τους εργοδότες.

Είδα τα γεγονότα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου τα ΜΑΤ και πλήθος στυνομικών έδερναν και έδιωχναν Έλληνες από την δημόσια περιουσία (την πλατεία).
Είδα από την άλλη τις φωτογραφίες φρίκης με την φορολογούμενη Ελληνίδα που την σάπισαν στο ξύλο λαθρομετανάστες.
Όταν σκέφτηκα τα γεγονότα λίγο τεχνοκρατικά με έπιασε παράκρουση.

Αυτοί οι κρατικοί υπάλληλοι (αστυνομικοί) πληρώνονται από τους φορολογούμενους Έλληνες που έδερναν για να τους προστατεύουν. Αυτούς, τις περιουσίες τους και τα δημόσια αγαθά. Παρ’ όλα αυτά τους έδερναν και τους έδιωχναν απο την δημόσια περιουσία (πλατεία) που κατασκευάστηκε και αυτή με τα λεφτά των φορολογουμένων.
Από την άλλη, οι αστυνομικοί έχουν χρέος να συλλαμβάνουν αυτούς που λυμαίνονται την δημόσια περιουσία και ληστεύουν πολίτες και κράτος. π.χ. αυτούς που βρίσκονται παράνομα στην δημόσια περιουσία, αυτοί που κάνουν παρεμπόριο και φοροδιαφεύγουν, αυτοί που χρησιμοποιούν παράνομα δημόσια αγαθά (ΕΣΥ) και βέβαια αυτοί που ασκούν βία στους Έλληνες φορολογούμενους και κλέβουν τις ιδιωτικές τους περιουσίες. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Στον άγιο Παντελεήμονα λοιπόν, είδαμε ότι “Αστυνομικοί υπάρχουν”, κατά το λεφτά υπάρχουν.
Στα Πατήσια που ρήμαξαν στο ξύλο και λήστεψαν αυτή την ανήμπορη γυναίκα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ; Μα αυτή η γυναίκα ΠΛΗΡΩΝΕΙ τους αστυνομικούς για την προστασία της.
Που ήταν αυτοί οι αστυνομικοί που έδερναν φορολογούμενους στον Άγιο Παντελεήμονα όταν αυτή η γυναίκα ληστευόταν και δερνόταν ανηλεώς;
Που ηταν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι αστυνομικοι όταν Έλληνες φορολογούμενοι δολοφονούνται στη μέση του δρόμου για λίγα ΕΥΡΩ;
Θα συνεχίζατε να πληρώνετε λοιπόν την διοίκηση του κράτους και τους υπαλλήλους του εάν ήταν δικοι σας υπάλληλοι; Μάλλον θα τους είχατε απολύσει όλους.
Και όμως τους πληρώνουμε και τους “διορίζουμε”. Είμαστε η χώρα της παράνοιας.

olympia.gr