p

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η νέα μούσα του Καπουτζίδη

Δούκισσα εναντίον Ζέτας. Οχι, δεν στράφηκε και η Δούκισσα με δηλώσεις της εναντίον της Ζέτας. Αντίθετα, η κόντρα τους γεννήθηκε εξαιτίας της φιλίας και των δύο με τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό όλοι λένε ότι στο πρόσωπο της πρώην Σταρ Ελλάς ο Καπουτζίδης βρήκε τη νέα μούσα του!

«Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» λέει.....


το γνωστό τραγούδι. Και οι νέες αγάπες πάνε σινεμά και βραβεία, θα προσθέσουμε εμείς. Οπως όλα δείχνουν, αν και το «Just the 2 of us» ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο, δεν τελείωσε η φιλία και η συνεργασία των δύο παρουσιαστών. Μία νέα φιλία γεννήθηκε στον χώρο της showbiz. Τόσο η Δούκισσα όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης φαίνεται να έχουν πολλά κοινά σημεία: από τα επιτραπέζια παιχνίδια και το Playstation μέχρι και άλλα πράγματα που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ζωής τους, αλλά και στις καθημερινές ενασχολήσεις τους.

Αλλωστε, όπως και η ίδια είχε πει δακρυσμένη στον τελικό του talent show «στεναχωριέμαι που τελειώνει αυτή η συνεργασία, αλλά τώρα είναι η αρχή μιας φιλίας». Κάτι που και ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης συμφωνεί, αφού δεν κρύβει ότι μέσα από τη συνεργασία τους γεννήθηκε μια πολύ δυνατή φιλία. Κι αυτή έρχεται να επισφραγιστεί, όχι με έναν, αλλά με δύο τρόπους.
Πρώτα από όλα οι δυο τους θα βρεθούν τον επόμενο μήνα στην Κύπρο. Δεν πρόκειται για κάποιο ταξιδάκι αναψυχής, όπως συνηθίζουν πολλοί celebrities που επιλέγουν το Νησί της Αφροδίτης, αλλά για να παρουσιάσουν τα βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς. Καπουτζίδης και Νομικού, έχοντας δέσει πολύ ως δίδυμο, δέχτηκαν με χαρά την πρόταση του κυπριακού περιοδικού «Madame Figaro» να αναλάβουν την παρουσίαση των βραβείων.

Αξίζει μάλιστα να θυμίσουμε ότι αυτά τα βραβεία πέρυσι ο Γιώργος τα είχε παρουσιάσει με τη Ζέτα Μακρυπ
πούλια. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι Γιώργος και Ζέτα έχουν πάψει να είναι φίλοι. Αντίθετα, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, αλλά η Ζέτα έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και φορτωμένο πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος έχει βρει στο πρόσωπο της Δούκισσας τη νέα του μούσα.

Η συνεργασία Γιώργου και Δούκισσας όμως δεν θα ολοκληρωθεί μόνο στην παρουσίαση των βραβείων, αλλά θα συνεχιστεί και στην έβδομη τέχνη. Σύμφωνα με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό ο ταλαντούχος σεναριογράφος γράφει μία ανατρεπτική κωμωδία για κινηματογραφική ταινία. Κι εκεί σκοπεύει να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός η Δούκισσα, δοκιμάζοντας και τις υποκριτικές ικανότητές της υπό την καθοδήγηση βέβαια του Γιώργου, που είναι σίγουρο ότι θα γράψει κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει στο παρελθόν και με τη Ζέτα, όταν την είχε βάλει να πρωταγωνιστήσει στην πετυχημένη σειρά του Mega «Στο παρά πέντε» και από τότε οι μετοχές της ανέβηκαν ακόμα περισσότερο.

Αλλωστε είναι γνωστό ότι ο Καπουτζίδης γνωρίζει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει το ταλέντο όσων συμμετέχουν στις δουλειές του. Και μπορεί η Δούκισσα να μην έχει τελειώσει σχολή υποκριτικής, όμως είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος θα την προστατεύσει γράφοντας πάνω της.

Προς το παρόν, Καπουτζίδης και Νομικού προετοιμάζονται για την παρουσίαση των βραβείων Γυναίκες της Χρονιάς στην Κύπρο, όπου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάτι που άλλωστε το έχουν στο τσεπάκι τους. Η παρουσίαση του «Just the 2 of us» ως ντουέτο τους πάει γάντι και φαίνεται ότι η φιλία τους και εκτός κάμερας τους έχει κάνει να βρουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας, παρουσιάζοντας ακόμη και ένα απλό σόου με τόση διαφορετικότητα που θα συζητιέται για καιρό στο Νησί της Αφροδίτης και όχι μόνο. Οσο για τη φαντασμαγορική βραδιά, θα πραγματοποιηθεί στις 22 του επόμενου μήνα στη Λευκωσία.
espressonews