p

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το σχολείο των "θαυμάτων"...μπορείτε και εσείς να κάνετε θαύματα!!!

Θέλετε να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας; Αναζητάτε καινούργιο χόμπι; Η εκκλησία Hillsong υπόσχεται ότι με μερικά μαθήματα θα μπορείτε και εσείς να κάνετε θαύματα...


Τα υπερφυσικά μαθήματα είναι η μία νέα καινοτομία στο χώρο της θρησκείας και προσφέρονται από την εκκλησία Hillsong, παρακλάδι της Ευαγγελικής Εκκλησίας. Ισχυρίζεται ότι τα μαθήματα αυτά προσφέρουν, σε όσους αποφασίσουν να τα παρακολουθήσουν, τη δύναμη να θεραπεύσουν σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται πως με την παρακολούθηση θα καταφέρουν να αποκτήσουν υπερφυσικές δυνάμεις που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να θεραπεύουν, να βοηθούν γυναίκες να συλλάβουν και να φέρουν νεκρούς πίσω στη ζωή. Εβδομήντα άνθρωποι έχουν ήδη εγγραφεί στο ''μαγικό'' πρόγραμμα και οι συμμετοχές τείνουν να αυξάνονται.

Η εκμάθηση είναι βασισμένη στις τεχνικές της ''μητέρας εκκλησίας'' και έχει ήδη αποδώσει καρπούς, σύμφωνα με τον Bill Johnson αμφιλεγόμενο ηγέτη της εκκλησίας. Διάφορα ''θαύματα'' έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και δίνουν δύναμη στους διοργανωτές των μαθημάτων να συνεχίσουν ακάθεκτοι το ''θεάρεστο'' έργο τους.

Το περιβάλλον των μαθημάτων είναι διαμορφωμένο κατάλληλα ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα των πνευματικών τους δυνάμεων. Πρέπει όλοι να μάθουν να λειτουργούν στο υπερφυσικό χωρίς το φόβο της απόρριψης ή της αποτυχίας.

Μέσω των βιβλικών διδασκαλιών και της πρακτικής εφαρμογής τους η βασιλεία του Θεού εκδηλώνεται στη γη, σύμφωνα με την Yvonne Baker, διαχειριστή της Εκκλησίας.