p

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το "κουνελάκι" του Playboy έκρυβε λιοντάρι...και το απέδειξε!!!

Ξεκίνησε από το modeling, συνέχισε στις σελίδες του «Playboy» και κατέληξε στη μικρή οθόνη σαγηνεύοντας τα ανδρικά βλέμματα. Πίσω όμως από τη γυναίκα-μυστήριο που γδύθηκε για το....
τεύχος Μαΐου του 1996 κρυβόταν μια πολύ δυναμική γυναίκα. Κι όταν αυτό χρειάστηκε, η Σόνα Σαντ το απέδειξε, για να καταλήξει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ολα ξεκίνησαν μ’ έναν καβγά ανάμεσα στην 39χρονη και τον 25χρονο -toyboy- σύζυγό της Λόρεν Χόμπουργκερ. Αιτία ήταν το διαζύγιο που ζήτησε εκείνη. Η πρώην Playmate και νυν ηθοποιός κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα και ο σύζυγός της άρχισε να κλοτσάει την πόρτα. Η Σαντ εξοργίστηκε. Αρπαξε το σπρέι πιπεριού που είχε στην τσάντα της, βγήκε από το δωμάτιο και άρχισε να ψεκάζει τον άτυχο Χόμπουργκερ.

Η αστυνομία έφτασε ύστερα από κλήση του συζύγου, ο οποίος κατηγόρησε τη Σαντ για επίθεση και εκτόξευση απειλών. Οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα του Μπέβερλι Χιλς. Εκεί ο άτυχος σύζυγος υπέβαλε μήνυση για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας, και τον λόγο έχουν πια τα δικαστήρια.

Ο Λόρεν Χόμπουργκερ είναι ο τρίτος σύζυγος της Σαντ. Την Αμερικανίδα ηθοποιό ερωτεύτηκε, βλέποντάς τη στο «Playboy», ο ηθοποιός Λορέντζο Λάμας. Εκείνη ενέδωσε και γρήγορα παντρεύτηκαν. Μαζί απέκτησαν τρεις κόρες, αλλά ο γάμος τους διαλύθηκε το 2002.

Χάρη πάντως στον Λάμας, το πρώην μοντέλο έγινε ηθοποιός. Ξεκίνησε από τη δημοφιλή σειρά «Renagate», όπου εκείνος πρωταγωνιστούσε. Το πρώτο διαζύγιο, το 2006, ακολούθησε γάμος με τον Γάλλο ηθοποιό Ρομάν Σαβέντ, για να έρθει το δεύτερο διαζύγιο, το 2008 και να ακολουθήσει ο γάμος με το σημερινό «toyboy».

Μετά το επεισόδιο της επίθεσης, ο Λάμας δήλωσε ότι θα ζητήσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους.