p

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Η January Jones εξομολογείται στην Daily Mail

«Με αυτό το όνομα θα μπορούσα να γίνω μόνο ηθοποιός, σούπερ ήρωας ή στρίπερ»


Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε από τη σειρά «Mad Men» January Jones, έχει παίξει δίπλα σε μαγάλα ονόματα του κινηματογράφου, όπως ο Liam Neeson και ο Rhys Ifans, και παρότι, όπως λέει, έχει απορίψει πολλές προτάσεις να υποδυθεί την θρυλική ηθοποιό που μεταμορφώθηκε σε πριγκίπισα του Μονακό, Grace Kelly, τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει το Hollywood μέσα από την ταινία «X-Men:First Class».

Η Jones, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, αναφέρεται στο περίεργο όνομά της, στα γύρισματα των X-Men που παραλίγο να την σημαδέψουν για μια ζωή, αλλά και στη σειρά που την ανάδειξε και την έκανε παγκοσμίως γνωστή.

«Η μαμά μου είχε διαβάσει μια φορά το βιβλίο «Once Is Not Enough» της Jacquelline Susann και μαζί με τον μπαμπά μου, τους άρεσε το πως ακουγόταν το January μαζί με το Jones. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι άλλαξα το όνομά μου για να γίνω ηθοποιός, όμως και οι αδερφές μου έχουν εξίσου περίεργα ονόματα (Jacey και Jina). Μάλιστα, πρόσφατα έμαθα ότι υπήρχε και μια μεγάλη τραγουδίστρια που την έλεγαν January Jones. Με αυτό το όνομα θα μπορούσα να γίνω μόνο ηθοποιός, σούπερ ήρωας ή στρίπερ!» λέει η εντυπωσιακή Jones.
/>
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας δράσης X-Men, κινδύνεψε σοβαρά η ζωή της, αφού όπως εξομολογείται στην εφημερίδα, παραλίγο να ακρωτηριαστεί από τα καλώδια που την κρατούσαν δεμένη στον αέρα, όσο εκείνη έπρεπε να κινείται συνεχώς. «Οι δύσκολες σκηνές ήταν με τον Michael Fassbender που στριφογύριζα στον αέρα με εκείνα τα καλώδια. Αν και τις πιο δύσκολες σκηνές τις έκανε κσασκαντέρ, επειδή είμαι αρκετά αθλητική γύρισα αρκετές μόνη μου. Άλλωστε αυτή είναι όλη η διασκέδαση στη δουλειά».

Τέλος, ερωτώμενη για το Mad Men η όμορφη ηθοποιός, που αυτό τον καιρό είναι έγκυος, αν και δεν έχει αποκαλύψει τον πατέρα του παιδιού, λέει ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για εκείνη. «Δεν είχα κάνει ποτέ ξανά τηλεόραση πριν υπογράψω αυτό το συμβόλαιο, ενώ μάλιστα δεν υπήρχε καν ρόλος για μένα στο πρώτο πιλοτικό επεισόδιο» λέει η January και συνεχίζει «ο δημιουργός Matthew Weiner δεν είχε σκοπό να προβάλει την προσωπική ζωή του Don Draper. Ο Matt όμως, εκείνο το βράδυ έγραψε δυο σκηνές για την Betty Draper, πέρασα από οντισιόν τις επόμενες μέρες και μου υποσχέθηκε ότι ο χαρακτήρας θα μεγαλώσει. Έτσι δέχθηκα το στοίχημα και τελικά κέρδισα!».




protothema.gr