p

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Τρίτη 02/08/2011
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη μέσα από την Παρθένο σας προετοιμάζει να μπείτε σε μια κατάσταση πειθαρχίας η οποία αποσκοπεί στην προσωπική βελτίωση. Ο στάσιμος πλέον Ερμής αναταράσσει τα λιμνάζοντα ύδατα, φέρνει πίσω άτομα του παρελθόντος αλλά στέλνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεοράσεις κ.τλ. να βρουν το μάστορα τους.




Σήμερα θα πρέπει να ρυθμίσετε τα των επαγγελματικών σας αλλά και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να κλείσετε κάποιες υποθέσεις διότι οσονούπω ο κυβερνήτης σας ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο. Στα αισθηματικά, νέες γνωριμίες και επαφές αυξάνουν κατακόρυφα τον οίστρο σας ωστόσο δεν θα πρέπει να αιθεροβατείτε. Σε θέματα συζητήσεων ιδιαίτερα σήμερα κρατείστε μικρό καλάθι. Οι γεννημένοι του 1966 μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη μέσα από συνεργασίες.


Σήμερα χρειάζεται να εξασφαλίσετε την συγκατάθεση των γύρω σας προκειμένου να είσαστε σε θέση να αντεπεξέλθετε στις ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες. Επιδείξτε πνεύμα συνεργασίας μιας ο ναρκισσισμός και η αλαζονεία δεν βοηθούν αντίθετα συντελούν στη διάσπαση των σχέσεων. Αισθηματικά, η σχέση σας είναι το καταφύγιο όπου θα μπείτε μέσα και θα καταφέρετε να ηρεμήσετε. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως πετύχετε μια ρύθμιση με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.


Προσπαθήστε σήμερα η λογική να εμπεριέχεται στις προσπάθειες σας μιας και ο κυβερνήτης σας ο Ερμής είναι στάσιμος και αυτό ίσως συμβάλλει στη λήψη μονόπλευρων και κοντόφθαλμων αποφάσεων. Στα επαγγελματικά, οι συζητήσεις που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να μετατεθούν για αρκετά αργότερα. Στα αισθηματικά, ανταποκριθείτε στις όποιες προσεγγίσεις σας ενδιαφέρουν και προσπαθήστε να προσφέρετε την πραγματική αγάπη. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια σας την τελευταία στιγμή.


Αναπτερώσετε το ηθικό σας και επικεντρωθείτε στα καλά που σας δίνονται προσπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες. Στα συναισθηματικά, ίσως περνάτε μια φάση που πρέπει να ξαναδείτε τη στάση που έχετε κρατήσει απέναντι σε αυτούς που θέλουν να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο σε αυτή. Στα επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να είσαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να καταφέρετε να εξελιχθείτε. Οι γεννημένοι του 1974 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλλημα.


Τη σημερινή μέρα θα νιώσετε πως τα έξοδα υπερκερνούν κατά πολύ τα ανύπαρκτα έσοδα. Ωστόσο η αισιοδοξία και η καλή καρδιά βοηθούν σε μεγάλο βαθμό να βρείτε λύσεις. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να καταφεύγετε σε εύκολες λύσεις ούτε χρειάζεται τη σχέση σας να την φορτώνετε με υλικά αγαθά μιας και αυτό που χρειάζεται στην παρούσα φάση είναι καλή καρδιά, ψυχική και σωματική επαφή. Οι γεννημένοι του 1970 χρειάζεται να δείτε τα θέματα των σχέσεων μέσα από τα μάτια της καρδιάς και όχι του παραλογισμού.


Ίσως νιώθετε πως δεσμεύεστε με μόνο μέσο το λόγο σας και αυτό σας αγχώνει ιδιαίτερα. Άτομα που σχετίζονται με το χώρο δουλειάς ίσως επιχειρήσουν να σας κάνουν κάποιες υποδείξεις οι οποίες θα σας αναγκάσουν να αμυνθείτε. Αισθηματικά, παίζετε χωρίς αντίπαλο και χρειάζεται να προσέξετε στη σχέση και να την τροφοδοτήσετε με αγάπη και κατανόηση. Έτσι και θα ανανεωθεί αλλά και θα γίνει καλύτερη από πριν. Οι γεννημένοι του 1969 ίσως έφτασε ο καιρός να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες αλλαγές.


Απαλλαγμένοι από ευθύνες μπορείτε πλέον να ατενίζετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στα αισθηματικά, οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από μεριά σας τώρα αρχίζουν και παρουσιάζουν καρπούς μιας και οι καταστάσεις ωρίμασαν και τώρα αποδίδουν. Επαγγελματικά, δραστηριότητες που σχετίζονται με την ψυχαγωγία δεν αποκλείεται να μπουν στη ζωή σας και να σας δώσουν χαρά αν όχι ένα επιπλέον εισόδημα. Οι γεννημένοι του 1991 θα χρειαστεί να προσέχετε την έκθεση σας σε μικρο -κινδύνους.


Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τελειώσετε ζητήματα ρουτίνας αλλά και να κάνετε συζητήσεις από τις οποίες μπορείτε να εκμαιεύσετε πράγματα. Στα αισθηματικά, κάποιες κινήσεις ίσως βγάλουν λαυράκι και τελικά αντιληφθείτε πως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά που φανταζόσασταν. Επαγγελματικά, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για καλύτερες προοπτικές αλλά κυρίως για μακροημέρευση και σιγουριά που τόσο έχετε ανάγκη. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως πάρετε μια άτυπη ρεβάνς.


Σήμερα ίσως διαπιστώσετε πως η όποια προσπάθεια επικοινωνίας με τους άλλους θα πέσει στο κενό. Δυσκολία στην ανταλλαγή ιδεών και ασυνεννοησία συνθέτουν ένα κοκτέιλ αρκετά ισχυρό. Στα επαγγελματικά, και αφού πρωτίστως έχετε κάνει την απαραίτητη προετοιμασία μπορείτε να διακριθείτε και να λάβετε τα εύσημα. Αισθηματικά, δεν αποκλείεται να σας ζητηθούν εξηγήσεις τις οποίες ευτυχώς θα μπορέσετε να δώσετε. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως τελικά καταφέρετε να αποκτήσετε κάτι που έχετε κατά νου.

Σήμερα μπορείτε να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα αρκεί βεβαίως να οπλίσετε την ψυχική σας διάθεση με κέφι και ένα μεγάλο χαμόγελο. Στα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες κινήσεις οι οποίες παρόλο που μπορεί να είναι κόντρα σε κάθε λογική τελικά να σας δικαιώσουν. Αισθηματικά, ίσως δεχθείτε κάποια πρόταση ή κάποιο φλερτ που θα σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε την ψυχική ανάταση που τόσο αναζητάτε. Οι γεννημένοι του 1990 τώρα μπορείτε να καρπωθείτε τους καρπούς της επιτυχίας.


Η σημερινή μέρα έρχεται να σας φέρει αρκετά δυνατές συγκινήσεις αλλά και μια τάση να πάτε με παρόρμηση κόντρα στο ρεύμα. Στα επαγγελματικά, θα πρέπει να φορτσάρετε μιας και κάποια ζητήματα ίσως έχουν μείνει πίσω και σας πιέζουν ασφυκτικά. Αισθηματικά, προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι σχέσεις θέλουν κατανόηση και μη συμπεριφέρεστε με εγωισμό. Προσφέρετε την αγάπη για να πολλαπλασιαστεί η επιτυχία σας. Οι γεννημένοι του 1963 χρειάζεται να αποφύγετε πολλούς γαστρονομικούς πειρασμούς.


Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα δείτε να εκτυλίσσονται μπροστά σας εκπληκτικές καταστάσεις ανάλογες με εσάς τους απίστευτους τύπους. Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι εύκολη αλλά με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη τίποτα δεν είναι απίθανο. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να ανεβάσετε ρυθμούς προκειμένου να μπορέσετε να ακολουθήσετε τους άλλους και να είσαστε αντικειμενικοί. Αισθηματικά, χρειάζεται να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως κάνετε κάποιες πολύ χρήσιμες γνωριμίες.