p

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προγνωστικά της Ημέρας απο το Betinstats.gr

Συνεχίζουμε σήμερα με τους αγώνες του europa league με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αγωνίζονται με Σάμροκ και Λοκομοτίβ αντίστοιχα....


Ξεκινάμε με τον αγώνα Ζυρίχη-Λάτσιο. Οι Ελβετοί βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και αυτό μεταφράζεται και με τη θέση τους εντός συνόρων καθώς βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.

Σίγουρα το europa league δε θα αποτελέσει την πρώτη τους επιλογή εν αντιθέσει με τη Λάτσιο η οποία ψάχνει απόψε τη νίκη που θα την επαναφέρει σε τροχιά πρόκρισης μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ένεση ηθικού η νίκη πριν μερικές μέρες στο ντέρμπι με τη Ρόμα έστω και στις καθυστερήσεις.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι το Οντένσε-Τβέντε. Οι γηπεδούχοι περνάνε μία κάμψη τελευταία και ως ομάδα δεν είναι και τίποτα το εξαιρετικό σε σχέση με τους Ολλανδούς οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο μαζί με τη Φούλαμ. Δε νομίζουμε πως η σοβαρή Τβέντε θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στου Δανούς.


ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΖΥΡΙΧΗ-ΛΑΤΣΙΟ: 2 (2,25)
ΟΝΤΕΝΣΕ-ΤΒΕΝΤΕ: 2 (2,00)

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τους σημερινούς αγώνες του europa league στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!