p

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 4-11-2011

Απόλυτα επιτυχής ήταν η χθεσινή τριάδα που προτείναμε με τους αγώνες του europa league και όσοι τυχεροί την ακολούθησαν είδαν τα χρήματά τους να πολλαπλασιάζονται επί 3,91 φορές....


Το σημερινό κουπόνι δεν προσφέρεται για πολλά «ανοίγματα» καθώς οι επιλογές είναι λίγες. Ένα παιχνίδι μόνο αξίζει να ασχοληθούμε και είναι από τη Β΄ Ολλανδίας και συγκεκριμένα το ντέρμπι κορυφής μεταξύ της πρωτοπόρου Τσβόλε και της τρίτης, τέσσερις βαθμούς πίσω, Βίλεμ.

Μεγάλο ντέρμπι λοιπόν απόψε, μεταξύ δύο εκ των φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, πρωτοπόροι και εξαιρετικοί εντός έδρας μέχρι τώρα με 5/5 νίκες θα προσπαθήσουν σε μία ακόμα στο ντέρμπι ώστε να αποσπαστούν κι άλλο από τους διώκτες τους. Εντός έδρας μετράνε την καλύτερη επίθεση και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας!

 Η Βίλεμ όμως, σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τη μακρά θητεία της στη μεγάλη κατηγορία, θέλει απόψε τη νίκη ώστε να πλησιάσει την κορυφή στον ένα βαθμό και να «μπει» πιο γερά στην υπόθεση άνοδος. Σύμμαχος και η προϊστορία καθώς στις τρεις φορές που έχει αναμετρηθεί με τη γηπεδούχο την τελευταία δεκαετία μετράει μία ισοπαλία και δύο νίκες! Πιστεύουμε πως οι αποδόσεις του άσσου για τέτοιο ντέρμπι είναι για γέλια. Πολύ πιθανόν οι γηπεδούχοι να έχουν την πρώτη απώλεια βαθμών σήμερα εντός έδρας. Θα πάμε «κόντρα».


ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΤΣΒΟΛΕ-ΒΙΛΕΜ: Χ2 (2,05)

Διαβάστε πολλά περισσότερα για τους σημαντικότερους σημερινούς αγώνες στο www.betinstats.gr


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!