p

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Γενικά αίθριος ο καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Μόνο στην Ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις αλλά βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες και θα βρέξει στη Θράκη. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις και θα βρέξει στις Κυκλάδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!