p

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Απολύθηκε από το γραφείο γιατί τα βράδια ήταν πεταλούδα της νύχτας με αδυναμία στα μαστίγια

Μια βοηθός του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης βρέθηκε στο στόχαστρο της δημοσιότητας, καθώς...
αποκαλύφθηκε ότι στον ελεύθερό της χρόνο εμπλεκόταν σε ακραίες σεξουαλικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με την εφημερίδα NY Post η 36χρονη Alisha Smith τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς θα πρέπει να εξεταστεί εάν από τις βραδινές της δραστηριότητες είχε εισοδήματα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 36χρονη δικηγόρος (με ετήσιο εισόδημα στο γραφείο του εισαγγελέα της τάξης των 80.000 δολαρίων) τα βράδια επέλεγε το όνομα Alisha Spark και παρουσιαζόταν ως αφέντρα σε S&M καταστάσεις. Μια ανώνυμη πηγή ανέφερε στην εφημερίδα NY Post ότι «την πλήρωναν για να πηγαίνει σε εκδηλώσεις […] όπου αναλάμβανε το ρόλο της αφέντρας, δένοντας και μαστιγώνοντας συμμετέχοντες».

Ο λόγος που οδήγησε σε διαθεσιμότητα την Alisha Smith δεν βρισκόταν στην «πονηρή» φύση των δραστηριοτήτων της, αλλά στο γεγονός ότι δεν είχε ζητήσει την έγκριση της υπηρεσίας για να εργάζεται εκτός γραφείου. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι στο γραφείο του Εισαγγελέα πρέπει να παίρνουν έγκριση για οποιαδήποτε δραστηριότητα θα τους αποφέρει επιπλέον εισόδημα άνω των 1.000 δολαρίων.

Η Alisha Smith διατηρούσε λογαριασμούς σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, για να επικοινωνεί με τους υποψήφιους πελάτες της. Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε και η δραστηριότητά της, από ένα tweet τον περασμένο μήνα προς τη διάσημη αφέντρα, την Jade Vixen, με θέμα τα σεξουαλικά λιπαντικά. Το tweet αυτό έχει πλέον διαγραφεί, κάνοντας δυσκολότερη την επιβεβαίωση της ιστορίας. Αργότερα το ρεπορτάζ της NY Post αποκάλυψε ότι οι δύο αφέντρες είχαν συμμετάσχει μαζί σε διάφορα «πάρτι» στη Νέα Υόρκη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την όλη διαδικασία ουδέποτε αμφισβητήθηκε η επαγγελματική της επάρκεια. Άλλωστε κατά το παρελθόν η 36χρονη δικηγόρος είχε αποσπάσει τα εύσημα από τον τότε Γενικό Εισαγγελέα Andrew Cuomo, (ο οποίος είναι πλέον Κυβερνήτη της Πολιτείας) όταν πριν μια τριετία είχε καταφέρει να κερδίσει μάχες απέναντι σε τράπεζες όπως η Bank of America και η Royal Bank of Canada καταλήγοντας σε συμβιβασμούς αξίας 5 δισ. δολαρίων.

Ως αυτή τη στιγμή τόσο η Alisha Smith, όσο και ο δικηγόρος της δεν έχουν σχολιάσει την υπόθεση, ενώ αρνούνται κάθε προσέγγιση από μέσα ενημέρωσης για συνέντευξη.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!