p

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Το σέξι μήνυμα της Βικτόρια Σίλβστεντ

Χυμώδης, ναζιάρα και με ένα μικροσκοπικό μπικίνι να κρύβει μονάχα τα απαραίτητα, η Βικτόρια Σίλβστεντ φρόντισε να ...
ανεβάσει την αδρεναλίνη των θαυμαστών της που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε κάποια κρύα πόλη του κόσμου.

Το πρώην μοντέλο του «Playboy», που περνάει τις γιορτινές μέρες σε ξενοδοχείο στο Μαϊάμι Μπιτς, αποφάσισε να κάνει δώρο στους φαν της μερικές καυτές πόζες της με φόντο μια κατάλευκη αμμουδιά της Φλόριντα.

Σε κάποιο διάλειμμα της ηλιοθεραπείας της η 37χρονη καλλονή βγήκε στο μπαλκόνι του δωματίου της και αποφάσισε να αποκαλύψει το σοκολατένιο μαύρισμά της μπροστά στην κάμερά της, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να ανεβάσει τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Twitter.

Αφού επέλεξε -όχι τυχαία- ένα λευκό μπικίνι για να κάνει αντίθεση με το μαύρισμά της και τόνισε ακόμα περισσότερο τα σαρκώδη χείλη της με γυαλιστερό γκλος, πόζαρε τόσο πρόσωπο όσο και πλάτη στον φακό γνωρίζοντας ότι έτσι θα πυροδοτούσε τον πόθο των αρσενικών θαυμαστών της.

Απέφυγε μάλιστα περίτεχνα να σχολιάσει το ομολογουμένως αψεγάδιαστο σώμα της -αφήνοντας τους φαν της να το κάνουν αντί για εκείνη- και προτίμησε να γράψει ένα μήνυμα για τον… καιρό! «Λατρεύω τη θέα… Τι υπέροχη μέρα… Καλές γιορτές σε όλους σας!»

Λίγο αργότερα, η Σουηδέζα καλλονή ανέβασε μια φωτογραφία της από την παραλία με μπλουζάκι και σορτσάκι, συνοδεύοντάς την με το εξής μήνυμα: «Πρωινό τζόγκινγκ… Ζέστη στο Μαϊάμι…»

Φαίνεται ότι η απουσία του συντρόφου της Μόρις Νταμπά από αυτές τις διακοπές την έχει κάνει να επιδιώκει την παρέα των θαυμαστών της, οι οποίοι, όπως ήταν αναμενόμενο, έσπευσαν να εκθειάσουν το θεϊκό κορμί της με αλλεπάλληλα μηνύματα στο Twitter.
Espressonews.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!