p

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Για να κερδίσεις το κορίτσι πρέπει να κάνεις κάποια απλά πραγματάκια!!!!!

Υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικά πράγματα που πρέπει ο κάθε άντρας να ξέρει για να μπορέσει να ρίξει μια κοπέλα.


Μπορεί να βρεθεί στο τραίνο ή σε ένα μαγαζί. Οπουδήποτε πρέπει να ξέρετε τον τρόπο που θα καταφέρετε να την κάνετε να τρελαθεί για πάρτι σας.

1. Είσαστε σε μια κοινή παρέα. Γνωριστήκατε και τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε κάτι περισσότερο. Προχωρήστε χωρίς φόβο και θα τα καταφέρετε.

2. Θα αρέσει πολύ σε μια κοπέλα να της δείξετε ότι είστε μάγειρας. Θα θέλει να μάθει και εκεί μπορούν να συμβούν τα πάντα.

3.Μίλα λιγότερο... φίλα περισσότερο. Στην κοπέλα αρέσει πιο πολύ να κάνετε άλλα πράγματα από το να κουβεντιάζετε. Και ένα από αυτά είναι φυσικά να ενώσετε τα χείλη σας. Τολμήστε το.
4. Όταν προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε μια ηλικιωμένη γυναίκα ή παραδίνεις την θέση σου στο τραίνο σε μια εγκυμονούσα κυρία...γίνεσαι ο νούμερο ένα πόθος για τα θηλυκά εκείνη την στιγμή. Το να κάνεις καλές πράξεις είναι πάντα σπουδαίο.

5. Το να ακούς μια γυναίκα είναι όπως τα προκαταρκτικά για έναν άντρα. Πρέπει πάντα να έχεις το νου σου τι ακριβώς κουβεντιάζετε. Ποιό είναι το αγαπημένο της χρώμα, αν της αρέσουν τα γλυκά και άλλα τέτοια.

6. Τα μηνύματα είναι καλά αλλά μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα πρέπει να ακούσει την φωνή σου. Είναι πολύ καλύτερα και για εσάς αλλά κυρίως για εκείνη.

7. Μοιράσου ένα μυστικό μαζί της που δείχνει ότι έχεις και μια ευαίσθητη πλευρά. Αυτό είναι κάτι που κερδίζει πόντους απέναντι της και φυσικά την κάνει να έρθει πιο κοντά σου αμέσως.

8. Κάνε ένα πάρτι έκπληξη για χάρη της. Κάλεσε όλους τους φίλους της. Αυτό θα την κάνει να νιώσει υπέροχο και φυσικά θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα. Μετά δεν θα σας αφήνει από την αγκαλιά της.

9. Μην της πείτε ότι μοιάζει με κάποια διάσημη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να την εντυπωσιάσετε. Αυτός δείχνει πρόχειρος και όχι απαραίτητα και πολύ καλός. Άμα βέβαια της πείτε για κάποια που δεν γνωρίζει. Θα την ψάξει μετά και άμα της αρέσει θα τρελαθεί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ναι κάντε το.

10. Κάνε όμορφα πράγματα με την κοπέλα σου μπροστά στους φίλους της. Έτσι μετά δεν θα μπορεί κανένας να πει κακή κουβέντα για σένα. Και φυσικά και η σύντροφος σου θα νιώθει υπέροχα για αυτό.









Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!