p

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Διαβάστε πως να πετύχετε το ιδανικό one night stand!

Με απλά και σωστά βήματα


Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να πετύχετε ένα αξέχαστο one night stand. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες και θα τα καταφέρετε.





Νο1: Όταν είστε σε ραντεβού

Μπορεί να σας φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά άμα δεν θέλετε να το πάτε στα σοβαρά με την κοπέλα, τότε καλύτερα να κάνετε ένα one night stand. Βέβαια πρέπει να το κάνετε με τον σωστό τρόπο έτσι ώστε να το πετύχετε. Απλά της ξεκαθαρίζετε πως δεν είστε σε φάση για σχέση τώρα, αλλά παρόλα αυτά την θεωρείται πολύ σεξυ και γοητευτική και ότι θέλετε να κάνετε κάτι μαζί της. Φυσικά την κοιτάτε συνεχώς στα μάτια για να καταλάβει ότι είστε αποφασιστικός και σίγουρος. Επίσης της λέτε πως ξεκαθαρίζετε την θέση σας με αυτόν τον τρόπο και δεν είστε από αυτούς που θέλουν να κοροιδέψουν. Έτσι οι πιθανότητες είναι πολλές ακόμα και αν πει όχι της λέτε δεν πειράζει, δεν έχετε πρόβλημα. Και που ξέρετε σε μερικές εβδομάδες μπορεί να ξαναγυρίσει.

Νο2: Στο μπάρ
Βλέπετε μια γυναίκα να γυρίζει και να παρεκκλίνει των υπολοίπων της παρέας της. Πιθανότατα θέλει να περάσει καλά και να το ρίξει έξω και φυσικά με τον πρώτο που θα της κάνει το κλικ. Εκεί λοιπόν πρέπει να χτυπήσετε και εσείς. Να πάτε και να της δείξετε ότι ξέρετε τι ψάχνει. Πρέπει να το παίξετε έξυπνα. Να την αφήσετε να φλερτάρει με άλλους άντρες και μετά να ξαναπηγαίνετε και να της δείχνετε ότι εσείς είστε ο κατάλληλος. Θα τρελαθεί με αυτό στα σίγουρα.

Νο3: Στις διακοπές
Είσαι σε μια εξωτική χώρα και περνάς καλά. Τι καλύτερο από το να κάνεις κατάσταση με μια άγνωστη. Θα σου μείνουν αξέχαστες οι διακοπές και θα τις θυμάσαι μια ζωή. Πας στην ενδιαφερόμενη και τις λές να περάσετε καλά και να το διασκεδάσετε. Έτσι θα πέρασεις τέλεια και δεν θα τα ξεχάσεις ποτέ








Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!