p

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Τοπικές βροχές σήμερα

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που τοπικά θα είναι αυξημένες ενώ θα εκδηλωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά ανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη δυτική Μακεδονία από -3 έως 6 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!
 
Bαριέσαι; Παίξε Τάβλι και πολλά άλλα παιχνίδια με Έλληνες παίκτες online κάνε κλικ εδώ και ξεκίνα το παιχνίδι!