p

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κούγιας - Μπέος: Συνελήφθησαν και οι δύο!

Μετά τη χθεσινή συνάντηση των κ.κ. Κούγια και Μπέου σε καφετέρια της Γλυφάδας και το μεταξύ τους επεισόδιο οι δύο άντρες μετά από αλληλομηνύσεις συνελήφθησαν και οι δύο.


Ο Κούγιας συνελήφθη μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο Αχιλλέας Μπέος.

Νωρίτερα για τον ίδιο λόγο είχε συλληφθεί και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο δικηγόρος και πρόεδρος της Παναχαϊκής.
Ο Αλέξης Κούγιας αναζητήθηκε στην οικία του στην Αθήνα, αλλά βρέθηκε στην Πάτρα και γι αυτό δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό στην Αγιά.


Το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της δημοσιογράφου Ανθής Βούλγαρη της εφημερίδας Espresso, καθώς σε βάρος της είχε υποβάλλει μήνυση ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, για σχετικό δημοσίευμα που αφορούσε στο χθεσινό περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο.

Η σύλληψη έγινε στα γραφεία της εφημερίδας από αστυνομικούς του τμήματος Καλλιθέας που αναζητούν και τον Διευθυντή Σύνταξης αφού εκκρεμεί σε βάρος του μήνυση από τον κ. Κούγια.

Η δημοσιογράφος πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.