Ζαχαροπλάστρια στο Οχάιο φτιάχνει τη δική της μαγική συνταγή
Είναι διάσημη όχι μόνο για τα γευστικά της προϊόντα αλλά και για το γεγονός ότι φτιάχνει ένα πρωτότυπο παγωτό, το οποίο όπως ισχυρίζεται η ίδια θεραπεύει το κρυολόγημα. Η Jeni Britton Bauer που είναι ζαχαροπλάστρια και διατηρεί τζελατερία στο Οχάιο, βάζει στη συνταγή για το Influenza Sorbet, μπέρμπον, πιπέρι καγιέν, λεμόνι και μέλι και υπόσχεται να θεραπεύσει μια κι έξω την ενοχλητική γρίπη της εποχής.
«Πέρα από τα συστατικά αυτά, που προσφέρουν ευεξία και καλμάρουν το λαιμό, το παγωτό περιέχει πηκτίνη που βοηθά στο κρυολόγημα και απαλύνει τον πόνο στο λαιμό αλλά και το βήχα. Το πιπέρι προσφέρει αψάδα στο παγωτό, αλλά και φυσική θερμότητα», συμπληρώνει η Jeni. Όσο για την τιμή... αυτή φτάνει τα 12 ευρώ το κιλό πόσο όχι και τόσο μεγάλο, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι όχι μόνο φτιάχνει η γεύση του αλλά και ξεπερνά την ασθένειά του.
Είναι διάσημη όχι μόνο για τα γευστικά της προϊόντα αλλά και για το γεγονός ότι φτιάχνει ένα πρωτότυπο παγωτό, το οποίο όπως ισχυρίζεται η ίδια θεραπεύει το κρυολόγημα. Η Jeni Britton Bauer που είναι ζαχαροπλάστρια και διατηρεί τζελατερία στο Οχάιο, βάζει στη συνταγή για το Influenza Sorbet, μπέρμπον, πιπέρι καγιέν, λεμόνι και μέλι και υπόσχεται να θεραπεύσει μια κι έξω την ενοχλητική γρίπη της εποχής.
«Πέρα από τα συστατικά αυτά, που προσφέρουν ευεξία και καλμάρουν το λαιμό, το παγωτό περιέχει πηκτίνη που βοηθά στο κρυολόγημα και απαλύνει τον πόνο στο λαιμό αλλά και το βήχα. Το πιπέρι προσφέρει αψάδα στο παγωτό, αλλά και φυσική θερμότητα», συμπληρώνει η Jeni. Όσο για την τιμή... αυτή φτάνει τα 12 ευρώ το κιλό πόσο όχι και τόσο μεγάλο, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη του ότι όχι μόνο φτιάχνει η γεύση του αλλά και ξεπερνά την ασθένειά του.