p

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Παρακολουθεί κανείς "αρμόδιος", τί σκαρώνει εις βάρος μας στην Θράκη, η διαβόητη τουρκική τράπεζα "ZIRAAT BANK";

Όλοι οι Έλληνες στην Θράκη, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο ρόλος της τουρκικής τραπέζης ‘ZIRAAT BANK’ είναι πολύ ύποπτος, αφού και απο τραπεζικούς κύκλους έχει γίνει γνωστό, πώς όχι μόνον δανείζει με επιτόκια που φθάνουν και το 3%, αλλά εξαγοράζουν χρέη εκατοντάδων ευρώ, απο πολίτες και επιχειρηματίες κυρίως μουσουλμάνους, άν και τελευταίως απευθύνονται και σε χριστιανούς!


Οι ίδιοι παράγοντες, επισημαίνουν ότι, η τράπεζα αυτή, δεν μόνον οικονομικό ρόλο, αφού μόνον οι ζημιές της, απο τα «θαλασσοδάνεια» που δίνει, θα έπρεπε να την περιορίζουν, αλλά έχει βάλει σαν σκοπό, να κυριαρχήση στο τοπικό θρακικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, χωρίς δυστυχώς να λησμονούμε και τις νέες της «δραστηριότητες» στην Ρόδο! (Είχαμε απο μηνών, «κρούσει» τον κώδωνα του κινδύνου, για αρκετές περίεργες κινήσεις, των Τουρκαλάδων, στα δύο μεγάλα νησιά των Δωδεκανήσων, Ρόδο και Κώ, ακούει όμως κανείς; Κακώς – κάκιστα, είχε κάνει επίσκεψη εκεί ο Νταβούτογλου.

Ο Έλλην υπουργός Εξωτερικών, όποιος και να είναι, πόσες φορές αλήθεια, επισκέπτεται την Ίμβρο και την Τένεδο; Έ, Δημήτριε; ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!) Συμφώνως με πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας μας, λέγεται πώς τα στελέχη της τουρκικής τραπέζης, φαίνεται να έχουν «απλώση» δίχτυα ακόμα και σε «ζορισμένους» οικονομικώς Έλληνες στρατιωτικούς(!), που τους παρέχει απλόχερα, απίστευτες δανειακές ελαφρύνσεις, τόσο που τα χορηγούμενα δάνεια, είναι σχεδόν δωρεάν! Μάλιστα γίνεται λόγος, για διάρκεια αποπληρωμής, στα...30 χρόνια!

Και κάτι άλλο, εξ΄ ίσου ανησυχητικό! Εδώ και αρκετούς μήνες, διατίθενται στα ‘σούπερ-μάρκετς’, στους θρακικούς νομούς, πάμφθηνα τουρκικά προϊόντα, σε τιμές τουλάχιστον 50%, κάτω ακόμα και απο τα καταστήματα της Κωνσταντινουπόλεως! Βάζοντας ασφαλώς στο περιθώριο κάθε ελληνικό προϊόν! Τέλος, άς θυμηθούμε (κύριοι ‘αρμόδιοι’ θα ξυπνήσετε ποτέ, να λάβετε μέτρα;

Ή θα πρέπει να σας πάρουμε όλοι οι Έλληνες, με τις πέτρες;) τις ιδιαιτέρως γενναιόδωρες επιδοτήσεις, που λαμβάνη το τουρκικό ΚΤΕΛ, που εκτελεί τα δρομολόγια Ξάνθης και Κομοτηνής, προς την Κωνσταντινούπολη, με το εισητήριο να φθάνη μόλις σε ...10 ευρώ, όταν το αντίστοιχο των ελληνικών λεωφορείων, είναι 23 ευρώ!!!

Θα το ξαναγράψουμε!

Κύριοι βουλευτές, υπάρχετε; Λειτουργείτε; Έχετε οργανωμένα γραφεία συνεργατών, επιστημονικών συμβούλων, γραμματέων; Τί κάνουν όλη ημέρα, κάθε ημέρα; Μόνον ρουσφετάκια;

ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ! 

 «Ιωάννης Καποδίστριας»

ΠΗΓΗ: www.topeiraxtiri.gr